o 28-12-2020 12:53 PM
Dobrý den,.
Mám Samsung Galaxy Tab A a soukromou e-mailovou schránku v Office 365. Mobilní aplikace pro Android bohužel neposkytuje možnosti pro práci s pravidly doručené pošty, takže bych je rád spravoval přes webový prohlížeč tabletu. Bohužel něco nefunguje: rozbalovací nabídka se sice zobrazí, současně se mi zobrazí softwarová klávesnice, vše na méně než 1 vteřinu a pak to celé zkolabuje. Založil jsem diskusní fórum v komunitě Microsoft, byl jsem odkázán na komunitu/podporu Samsung. Setkal se už někdo s podobným problémem a jak ho vyřešil? Mně nepomohlo ani zobrazení webu pro PC.
Přikládám odkaz na příslušné fórum Microsoftu
A místo ve webovém Outlooku, kde se problém vyskytuje: bude však vyžadovat zřejmě vlastní účet v Otlooku, problémem je krok č. 3
https://outlook.live.com/mail/0/options/mail/rules
Díky.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 28-12-2020 09:04 PM
No já se přiznám, že nemaje tablet Samsung, to zkouším na mobilu a tam se to možná chová ještě jinak 😕
Ale měl bych pro vás tip. Až zase budete chtít udělat nějaké pravidlo, řekněte: "Hi Bixby! Remind me today at 20:00 to create rules" - a večer vám mobil vynadá, že to máte udělat
Než se trápit na mobilu, asi bude fakt lepší to udělat na PC.
o 28-12-2020 04:18 PM
Dobrý den, snažím se to navodit, ale ten webová klient je zlo. Založil jsem si i ten účet, ale mně se ta stránka, kam odkazujete, nezobrazí, ať dělám, co dělám. Mohu poprosit a navedení, jak jste se tam dostal? když adresu zadám napřímo, tak funguje na PC, ale na mobilu se zobrazí jen inbox.
o 28-12-2020 04:26 PM
@aperina Vyzkoušejte otevřít stránku v Google Chrome? Tam se to chová stejně?
o 28-12-2020 04:32 PM
@fajnSnek podle vlánka na MS vyzkouše vše kromě Firefoxu - který jako jediný má myslím jiné vykreslovací jádro, takže bych to možná zkusil.
o 28-12-2020 06:46 PM
@aperina Doma vyzkouším na Tab S6 a Tab S7 ale mám pouze firemní 365.
o 28-12-2020 06:53 PM
V mobilním zobrazení v prohlížeči to jsou 3 tečky, Nastavení, začít psát Pravidla doručené pošty, Vytvořit nové pravidlo. Dělá to jen v kroku 3, kdy se má vybrat možnost při splnění podmínky přesunout do jiné složky. A tu složku právě nelze vybrat.
28-12-2020 06:58 PM - upraveno 28-12-2020 07:00 PM
@fajnSnek
@Libb
asi mám nějaký divný tablet. Dělá to i Chrome, i Firefox, i UC Browser, už to dělá hrozně dlouho, nyní jsem se to rozhodl řešit. Spíš jestli vás nenapadá, jak udělat, aby mi nevyjela ta klávesnice nebo aby vydržela? Je to docela otravné, na PC s Win to jde normálně, nicméně víc jsem u tabletu a je otravné skrz každé pravidlo zapínat počítač. Spíš pak na to úplně zapomenu a nepořádek v doručené poště narůstá. Tak proto!
o 28-12-2020 07:06 PM
o 28-12-2020 09:04 PM
No já se přiznám, že nemaje tablet Samsung, to zkouším na mobilu a tam se to možná chová ještě jinak 😕
Ale měl bych pro vás tip. Až zase budete chtít udělat nějaké pravidlo, řekněte: "Hi Bixby! Remind me today at 20:00 to create rules" - a večer vám mobil vynadá, že to máte udělat
Než se trápit na mobilu, asi bude fakt lepší to udělat na PC.
o 29-12-2020 12:51 PM
Děkuji, asi skutečně povede cesta tudy...