Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém při správě pravidel v MS Outlook

(Téma vytvořeno: 28-12-2020 12:53 PM)
568 Zobrazení
aperina
Journeyman
Možnosti

Dobrý den,.

Mám Samsung  Galaxy Tab A a soukromou e-mailovou schránku v Office 365. Mobilní aplikace pro Android bohužel neposkytuje možnosti pro práci s pravidly doručené pošty, takže bych je rád spravoval přes webový prohlížeč tabletu. Bohužel něco nefunguje: rozbalovací nabídka se sice zobrazí, současně se mi zobrazí softwarová klávesnice, vše na méně než 1 vteřinu a pak to celé zkolabuje. Založil jsem diskusní fórum v komunitě Microsoft, byl jsem odkázán na komunitu/podporu Samsung.  Setkal se už někdo s podobným problémem a jak ho vyřešil? Mně nepomohlo ani zobrazení webu pro PC.

Přikládám odkaz na příslušné fórum Microsoftu

https://answers.microsoft.com/cs-cz/outlook_com/forum/all/pravidla-doručené-pošty/d461ad07-b046-421b...

A místo ve webovém Outlooku, kde se problém vyskytuje: bude však vyžadovat zřejmě vlastní účet v Otlooku, problémem je krok č. 3

https://outlook.live.com/mail/0/options/mail/rules

Díky.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

No já se přiznám, že nemaje tablet Samsung, to zkouším na mobilu a tam se to možná chová ještě jinak 😕

Ale měl bych pro vás tip. Až zase budete chtít udělat nějaké pravidlo, řekněte: "Hi Bixby! Remind me today at 20:00 to create rules" - a večer vám mobil vynadá, že to máte udělat :smiling-face:

Než se trápit na mobilu, asi bude fakt lepší to udělat na PC.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, snažím se to navodit, ale ten webová klient je zlo. Založil jsem si i ten účet, ale mně se ta stránka, kam odkazujete, nezobrazí, ať dělám, co dělám. Mohu poprosit a navedení, jak jste se tam dostal? když adresu zadám napřímo, tak funguje na PC, ale na mobilu se zobrazí jen inbox.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@aperina  Vyzkoušejte otevřít stránku v Google Chrome? Tam se to chová stejně?

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@fajnSnek podle vlánka na MS vyzkouše vše kromě Firefoxu - který jako jediný má myslím jiné vykreslovací jádro, takže bych to možná zkusil.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@aperina Doma vyzkouším na Tab S6 a Tab S7 ale mám pouze firemní 365.

fajnsnek2
0 Like
aperina
Journeyman
Možnosti

V mobilním zobrazení v prohlížeči to jsou 3 tečky, Nastavení,  začít psát Pravidla doručené pošty,  Vytvořit nové pravidlo. Dělá to jen v kroku 3, kdy se má vybrat možnost při splnění podmínky přesunout do jiné složky. A tu složku právě nelze vybrat.

0 Like
aperina
Journeyman
Možnosti

@fajnSnek

@Libb

asi mám nějaký divný tablet. Dělá to i Chrome, i Firefox, i UC Browser, už to dělá hrozně dlouho, nyní jsem se to rozhodl řešit. Spíš jestli vás  nenapadá, jak udělat, aby mi nevyjela ta klávesnice nebo aby vydržela? Je to docela otravné, na PC s Win to jde normálně, nicméně víc jsem u tabletu a je otravné skrz každé pravidlo zapínat počítač. Spíš pak na to úplně zapomenu a nepořádek v doručené poště narůstá. Tak proto!

0 Like
aperina
Journeyman
Možnosti
Ale možná to opravdu nejde, možná MS neumožňuje pracovat s pravidly v mobilních zařízeních. Zkusil jsem i UC Browser, který načítá webové stránky jako hooodně stará Opera kdysi před léty a ten mi načetl webový Outlook hodně podobný aplikaci pro Android a tam práce s pravidly též není možná. Tak možná to je to řešení...?
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

No já se přiznám, že nemaje tablet Samsung, to zkouším na mobilu a tam se to možná chová ještě jinak 😕

Ale měl bych pro vás tip. Až zase budete chtít udělat nějaké pravidlo, řekněte: "Hi Bixby! Remind me today at 20:00 to create rules" - a večer vám mobil vynadá, že to máte udělat :smiling-face:

Než se trápit na mobilu, asi bude fakt lepší to udělat na PC.

aperina
Journeyman
Možnosti

Děkuji, asi skutečně povede cesta tudy...

0 Like