Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

OneUI6 pro TabS9+

(Téma vytvořeno: 22-11-2023 09:59 AM)
798 Zobrazení
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Ja si tedy ale rozhodne necham A13..

image

0 Like
10 Odpovědi
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti

Šli jste do toho někdo? Je to pro tablet lip optimalizované než pro telefon nebo je to stejný hnůj?

Libb
MegaStar
Možnosti

Až večer. Když vám odpovím, že to je super, stejně jako na telefonu, asi vám to nebude moc užitečné, že? 😂

Galaxy S 25 Ultra Titanium Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti

Už jsem v novem UI zkousnul kdeco, ale přes to kriploidní swipovani prepinacu se prenest nemuzu..vylozene mi to znefunkčnilo telefon a musim panel pouzivat omezeně (bez panelu SIM karet). Jestli bych mel toto mit i u tabletu (i tam mam 2 SIMky), tak to radsi pockám až na A15

0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti

Až to updatnete, můžete mi prosím ověřit jak se na tabletu (na výšku i na šířku) chová panel rychlých přepínačů (Vám asi nemusím popisovat oč přesně mi jde..)

Ačkoliv ... předpokládám, že v tabletu 2 simky nemáte, tak muj problém tam asi ani nenasimulujete....

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mám jen základní WiFi verzi a bohužel na ni zatím aktualizace není. Budeme muset počkat.

Galaxy S 25 Ultra Titanium Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Nevydrzel jsem a updatnul. Musim objektivne rict, ze pro tablet je gui mnohem lip navrzeno.
Problem se swipovanim prepinacu tam sice porad je, ale jinak je gui mnohem pouzitelnejsi nez na telefonu
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Pribyl novy dex...1700768034244.jpg
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak už. A zrovna váš problém se scrollováním tam je asi stejný, ne-li horší, protože naležato nepomůže ani, že nemám žádné SIM a dialog zasahuje mimo obrazovku.

Ale co je úplná paráda - moje první koupená hra, Tower Defense, cílená na Android 2.1, začala znovu fungovat! Ta věc už není v Play, v Android 13 se zobrazila jen půlka obrazovky a teď to najednou zase jede. Tolik ke strašení, že staré věci nepůjdou ani spustit :smiling-face:

0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
To je zajimave. Mne panel bez simek mimo obrazovku nezasahuje (nastesti). Asi mate vetsi zvetseni.
Ale jakmile zobrazim simky, je to stejne nepouzitelne jako na telefonu.
Jinak je to docela vyladene...i ikony zustaly stejne velke (a ne jak pro slepce na telefonu)1700811850585.jpg
0 Like