Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Netflix nie działa na samsung galaxy tab S3

(Temat utworzony: 29-10-2017 01:38 AM)
3568 Wyświetlenia
Robert_M
Student
Opcje

Hej, kupiłem nowego galaxy tab S3 i po zainstalowaniu netflix dostaje komunikat , że nie można się połączyć z serwisem netflix (-1001). Reset danych aplikacji nie pomaga, ponowne uruchomienie też nie, reinstalacja apki bez rezultatów. help line netflix mówi,abym wymienił tablet bo pewnie jest popsuty (!) choć każda inna aplikacja działa bez zarzutu. Oczywiście na moim telefonie działa bez problemu . . zmiana połączenia i inne zabawy internetem nic nie dały... czy zna ktoś odpowiedź na taki problem? widzęiże w sklepie play pojawiły się ostatnio podobne komentarze...

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Robert_M
Student
Opcje

MarekZ napisali:

Cześć @Robert_M

W tablecie do której mam dostęp problem z działaniem Netflix nie występuje.

Przypuszczam, że może być to kwestia wersji oprogramowania, ale to będzie trzeba jeszcze sprawdzić.

Czy możesz przesłać informacje o wersji oprogramowania? Najlepiej zrzut ekranu z tego co pojawi się po wpisaniu kodu *#1234# w aplikacji Telefon o ile to wersja z modemem. Jeżeli masz tablet bez modemu, to prześlij to co widoczne jest w menu Ustawienia > Informacje o urządzeniu > Inforamcje o oprogramowaniu.

Zrzut ekranu wykonasz przytrzymując jednocześniej przycisk Domowy i Blokada/Wyłączenia.

No więc po nocnej walce udało mi się ustalić, że to nie problem tabletu, ale aplikacji Netflix. Wymusiłem też takie potwierdzenie ma help desk Netflix. Generalnie można zainstalować jakąś starszą wersję aplikacji i działa. Sprawdziłem. Link do instrukcji ze strony Netflix:

https://help.netflix.com/pl/node/57688

Dzięki za pomoc!

Robert

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
2 Odpowiedzi
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @Robert_M

Przypuszczam, że może być to kwestia wersji oprogramowania, ale to będzie trzeba jeszcze sprawdzić.

Czy możesz przesłać informacje o wersji oprogramowania? Najlepiej zrzut ekranu z tego co pojawi się po wpisaniu kodu *#1234# w aplikacji Telefon o ile to wersja z modemem. Jeżeli masz tablet bez modemu, to prześlij to co widoczne jest w menu Ustawienia > Informacje o urządzeniu > Inforamcje o oprogramowaniu.

Zrzut ekranu wykonasz przytrzymując jednocześniej przycisk Domowy i Blokada/Wyłączenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Rozwiązanie
Robert_M
Student
Opcje

MarekZ napisali:

Cześć @Robert_M

No więc po nocnej walce udało mi się ustalić, że to nie problem tabletu, ale aplikacji Netflix. Wymusiłem też takie potwierdzenie ma help desk Netflix. Generalnie można zainstalować jakąś starszą wersję aplikacji i działa. Sprawdziłem. Link do instrukcji ze strony Netflix:

https://help.netflix.com/pl/node/57688

Dzięki za pomoc!

Robert

0 Like