Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Mizení obsahu poznámek

(Téma vytvořeno: 09-01-2021 06:30 PM)
841 Zobrazení
Terezazz
Apprentice
Možnosti
Zdravím, narazila jsem na problém v samsung notes. Mám tab s6 lite a při otevření jedné mé poznámky najednou zmizel její obsah, ale v náhledu té poznámky byl vidět. Jde o poznámku psanou ručně díky s-pen. Když jsem gumou projela celou stránku a pak dala šipku zpět, písmo se objevilo. Stalo se to vám to někomu? Nevíte, co s tím? Měla jsem v plánu samsung notes používat na poznámky do školy, ale bojím se, že mi budou stále takto mizet. Stalo se mi to již podruhé. 
Štítky (1)
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Terezazz 

Toto chování je opravdu zvláštní,  mě se poznámky zobrazuji korektně. Máte zapnutou synchronizaci poznámek do Samsung Cloud? Lze to zapnout v nastavení aplikace Samsung Notes a určitě to vřele doporučuji.  Pokuste se provézt synchronizaci a pak v Nastavení 》Aplikace 》Samsung Notes v položce Úložiště a vymazat Data a vymazat paměť (provést ale až po záloze poznámek do Samsung Cloud!)

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Terezazz 

Toto chování je opravdu zvláštní,  mě se poznámky zobrazuji korektně. Máte zapnutou synchronizaci poznámek do Samsung Cloud? Lze to zapnout v nastavení aplikace Samsung Notes a určitě to vřele doporučuji.  Pokuste se provézt synchronizaci a pak v Nastavení 》Aplikace 》Samsung Notes v položce Úložiště a vymazat Data a vymazat paměť (provést ale až po záloze poznámek do Samsung Cloud!)

fajn-Snek2>
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Terezazz  Jak to vypadá, proběhlo nějáké zlepšení?

fajn-Snek2>
0 Like
Terezazz
Apprentice
Možnosti
Poznámky jsem synchronizovala a vymazala paměť, zatím vypadá vše v pořádku, nic nemizí. Děkuji za rady :).
Dám případně vědět, kdyby se situace opakovala.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Určitě napište a zkusíme něco vymyslet. Můžete případně mojí odpověď Přijmout jako řešení pokud Vám pomohla. Myslím, že s tou synchronizací by to mělo být OK, já takto používám mezi Note 10+ a Tab S6 a Tab S7+ 

fajn-Snek2>
Terezazz
Apprentice
Možnosti
Zdravím, tak nyní se to opakovalo. Napadlo mě, že možná aplikaci a tablet přetěžuji, aplikaci samsung notes jsem měla otevřenou ve dvou oknech, navrch ještě YouTube, poznámka do které jsem psala je poměrně hustě popsána.
Když poznámky co nejvíce přiblížím, načte se ten daný kousek poznámky, co je právě přiblížen. Po oddálení ale i tento úsek zmizí. Přikládám fotku. Zkusila jsem počkat, jestli prostě jen netrvá, než se poznámka načte, ale ani po 10 minutách nic, pomohla opět jen guma a tlačítko zpět.

Screenshot_20210115-171808_Video Player.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Terezazz 

Děkuji Vám za komentář s updatem situace. Je možné, že na této situaci má podíl i HW výbava tabletu - jedná se přece jen o tablet střední třídy. Pro ověření vyzkouším vytvořit komplikovanou grafickou poznámku a dám Vám vědět.

fajn-Snek2>