Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

MIKROFON

(Temat utworzony: 02-12-2021 05:37 PM)
1344 Wyświetlenia
evao09
Pathfinder
Opcje
Witam czy ktoś moze wie, czy mozna jakośustaiwć mikrofon w tablecie. Słychać mnie bardzo słabo, niewyrażnie, lub nie słychać wcale, dżwięk jest przerywany. Może są gdzieś możliwe ustawienia mikrofonu. Tablet jest nowy.
0 Like
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@evao09  Dzień Dobry

Proszę podać jaki to model tabletu, wersja wifi czy LTE?

0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Model S7 FE , wersja 5G
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@evao09  Proszę wykonać test mikrofonów. Aby to zrobić wpisz na klawiaturze numerycznej kod*#0283#i sprawdź kolejno wszystkie mikrofony. Powinna Pani usłyszeć swój głos.

0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Dziękuję, ale już to robiłam
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@evao09  Jeżeli test poszedł źle i dźwięk jest przerywany lub zniekształcony, możemy wykonać jeszcze reset do ustawień fabrycznych. Jeżeli to nie przyniesie efektu poprawy to niestety możliwe że będzie konieczna wizyta w serwisie.

0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Dotyczy to tylko aplikacji MIcrosoft Teams. Druga osoba informuje mnie że słychać mnie bardzo słabo, niewyrażnie, lub nie słychać wcale, dżwięk jest przerywany.
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Czyli w tej aplikacji jest coś nie tak skoro zwykłe rozmowy działają normalnie zalecam odinstalowanie teams i ponowne zainstalowanie
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@evao09  Dobrze, a jak wypada ten test, który podałem powyżej. Test ten służy do tego aby przetestować ogólnie czy prawidłowo działają mikrofony. Jeżeli tak wówczas to nie problem z mikrofonami lecz z aplikacją teams.

Jeżeli Pani mówi że problem jest tylko w aplikacji treams to proszę wyczyścić dane aplikacji teams, w ten sposób ją zresetujemy.

0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Z testem wychodzi że przez mikrofon1 jest w miarę OK. Drugi i trzeci niestety złychać ucięcia i przerywanie. Dziekuję bardzo z awszystkie wskazówki.
0 Like