Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Który tablet lepszy?

(Temat utworzony: 05-04-2021 11:22 AM)
1031 Wyświetlenia
monika1107
Explorer
Opcje
Cześć,  powiedzcie proszę mialam tablet tab s4 ,uległ zniszczeniu. Chcę kupić kolejny jaki wybrać teraz. Co polecacie na ten czas?
0 Like
32 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Zależy w jakiej cenie szukasz, np. ja używam Galaxy Tab A 8.0, jest fajny mały, i nie byl drogi ponieważ tylko 599 zł, lecz jeżeli szukasz większego, to myślę że dobrym rozwiązaniem w nie największym budżecie będzie Galaxy Tab S6 Lite.
kinderNWO
Pioneer
Opcje
Samsung Galaxy Tab S7 oraz Galaxy Tab S7+ 5G snapdragon 865+ i 6gb ram to nie tylko do gier by sie nadawał.
Marcinek32
Explorer
Opcje
Tab S5e. Świetny wyświetlacz, głośniki i wystarczająca wydajność. Do S7 + nie warto dopłacać, to tylko tablety do konsumpcji treści.
monika1107
Explorer
Opcje
A czy ktoś może coś powiedzieć o s6 czy to nowsza wersja s4 i czym się różni? Ktoś jest w posiadaniu?
Marcinek32
Explorer
Opcje
Mocniejsze podzespoły, aluminiowa obudowa zamiast szklanej. Generalnie to mocniejsza wersja S4.
0 Like
monika1107
Explorer
Opcje
😊
Marcinek32
Explorer
Opcje
😁
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @monika1107 

Wszystko zależy do twoich potrzeb i co cię najbardziej będzie interesować w nowym tablecie.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@monika1107  Cześć

Dokładnie tak jak pisze kolega @Kacper2  urządzenie dobieramy przede wszystkim do swoich potrzeb. Wszystko zależy od tego do czego potrzebujemy tableta czy do pracy, czy rozrywki, czy ma być mniej lub bardziej wydajny....