Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Klavesnice Tab S9 FE+

(Téma vytvořeno: 28-08-2025 01:59 PM)
318 Zobrazení
tereza1112223333
Journeyman
Možnosti
Ahoj, ráda  bych se zeptala zkušenějších  na radu. Zakoupila jsem si  tablet S9 FE+  a přemýšlím  nad klavesnicí k tomu.

Předně chci říci, že tablet bude používám jen do školy(VŠ-ekonomie) na zápisy perem předevší, kde se to na normálním PC a papíru bokem neda stíhat (hlavní důvod koupě), takže klávesnice bude takový doplněn, když bude bolet ruka z psaní😅

Rozhoduji se a bohužel nevím jakou. Chtěla bych jít samozřejmě do originálu nejlépe. Další věc abych ji nemusela nabíjet nijak. Co jsem našla neorigo. Tak byly na beterii nebo usb

Našla jsem tedy tyto dva modely a nevím tedy, který je lepší už jak z důvodu spárování tak z důvodu efektivity zda s tou ,, myší" nebo bez a hlavně z efektivity psaní těch zápisu perem aby mi klavesnice nejak nezavazela.

Tablet budu nosit v batohu takže i proto přemýšlím, ktery z nich je lepší

Předem děkuji za pomoc a zkušenosti

image

image

0 Like

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pekný deň,
toto bude voľba asi podľa Vašich osobných preferencií, teda čo Vám bude viac vyhovovať. Za seba môžem odporučiť druhú variantu, kedy sa klávesnica magneticky pripína a je ju možné oddeliť. Vždy keď ju nepotrebujem ju dám jednoducho preč nabok, alebo ju prevrátim na druhú stranu a tablet stojí lepšie na nestabilných miestach ako posteľ a podobne.
_

Pomohla táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší :smiling-face:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Do fólie čo mám, tak nie. Niekedy síce vidno otlačenú mriežku od kláves, ale len v masnote na fólii, keď mi deti zacapkajú celý tablet, takže stačí utrieť.
_

Řešení
JeoCZ
Big Cheese
Možnosti
Hezký den, přidám se k radícím, protože roky ty pouzdra používám a mám na různých zařízeních obě. Upřímně se mi celkově lepší jeví to první, je užší, lehčí a na stole s myší mnohem kompaktnější. Navíc lepší na klín. Druhé je dražší, touchpad téměř nepoužitelný a to odklapnutí se mi občas udělá samo, aniž bych chtěl. Na druhou stranu se to druhé opravdu méně propisuje do displeje a díky variabilnímu podstavci si můžete zvolit jakýkoliv sklon. Obě pouzdra jsou ale nesmyslně drahá, nepodsvicená a nepočeštěná, takže ani jedno nelze stoprocentně doporučit. Zvažoval bych klidně nějakou samostatnou BT klávesnici od Logitechu, která vydrží měsíce a stojí zlomek ceny těchto pouzder...

6 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pekný deň,
toto bude voľba asi podľa Vašich osobných preferencií, teda čo Vám bude viac vyhovovať. Za seba môžem odporučiť druhú variantu, kedy sa klávesnica magneticky pripína a je ju možné oddeliť. Vždy keď ju nepotrebujem ju dám jednoducho preč nabok, alebo ju prevrátim na druhú stranu a tablet stojí lepšie na nestabilných miestach ako posteľ a podobne.
_

tereza1112223333
Journeyman
Možnosti
Děkuji za odpověď, mohu se ještě jen zeptat zda se klavesnice obtiskává na folii ? Mám na ni folii abych mohla psát perem a obávám se tohohle problémů že by mi ji rychle ničila 😕
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Do fólie čo mám, tak nie. Niekedy síce vidno otlačenú mriežku od kláves, ale len v masnote na fólii, keď mi deti zacapkajú celý tablet, takže stačí utrieť.
_

tereza1112223333
Journeyman
Možnosti
Děkuji. Dám na vaše rady 😊
0 Like
Řešení
JeoCZ
Big Cheese
Možnosti
Hezký den, přidám se k radícím, protože roky ty pouzdra používám a mám na různých zařízeních obě. Upřímně se mi celkově lepší jeví to první, je užší, lehčí a na stole s myší mnohem kompaktnější. Navíc lepší na klín. Druhé je dražší, touchpad téměř nepoužitelný a to odklapnutí se mi občas udělá samo, aniž bych chtěl. Na druhou stranu se to druhé opravdu méně propisuje do displeje a díky variabilnímu podstavci si můžete zvolit jakýkoliv sklon. Obě pouzdra jsou ale nesmyslně drahá, nepodsvicená a nepočeštěná, takže ani jedno nelze stoprocentně doporučit. Zvažoval bych klidně nějakou samostatnou BT klávesnici od Logitechu, která vydrží měsíce a stojí zlomek ceny těchto pouzder...
JeoCZ
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den,
Nevím, jestli je to stále aktuální, ale Satechi včera představil poměrně zajímavou přenosnou klávesnici s cenou pod 2 tisíce. Bude sice asi chvilku ještě trvat, než bude.k dostání i u nás, ale cena i provedení je poměrně zajimavé.

https://satechi.net/products/onthego-bluetooth-keyboard-w-stand?variant=43118790475864