Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy tab s7

(Temat utworzony: 16-06-2021 10:27 PM)
534 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Hmm rysik rewelacja fajnie ze klawiatura jak i tył obudowy można na magnes, głośniki rewelka. Dodam że tablet kupiłem za 600euro a klawiaturę dostałem od Samsunga w prezencie za co serdecznie dziękuję :smiling-face: ale wyświetlacz hmm serio czemu tab S6 s5ma amoled ale akorat mój jest na LCD naprawdę szukałem długo i kupiłem poprostu na szybko patrzyłem na specyfikację s7 + a kupiłem s7 ale ogólnie fajnie ze tablet raz się zawiesił a samsung już informował że muszę wysłać raport woow za to plusik nö i bateria fajnie ze jest 8tys reasumując chyba wolałbym słabszy s6 z amoled em ale już nie zmienię tego 
12 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Długo myślałem nad zakupem tableta. Rozmyślałem nawet na zmianę systemu iphona ale po dokładnej analizie rynku cen kupiłem tab s7 i sczerze nie żałuję.Duzo przebywam za granicą i tablet służy do grania oglądania filmów. Jestem naprawdę mile zaskoczony jakością. Głośniki są tak rewelacyjne że aż miło się ogląda. Podczas grania online zauważam jak inni przegrywają ze mną bo sprzęt im się zacina. Jednym słowem warto kupić 
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Anonymous User 

Opinię możesz zamieścić pod tym likiem:

Jeżeli jest to wersja LET to tutaj: https://www.samsung.com/pl/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-11-inch-mystic-black-128gb-lte-sm-t875nzkaeue/

Jeżeli jest to wersja Wi-Fi to tutaj: https://www.samsung.com/pl/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-11-inch-mystic-black-128gb-wi-fi-sm-t870nzkaeue/

BobbyEverlast
Pioneer
Opcje

O czym Wy piszecie, Panie i Panowie? Samsung wypuszcza co raz to gorsze urządzenia! TAB S7 taki dobry? Serio? Łączność WiFi - fatalna, w sieci ledwie sobie radzi tzn. co chwila zrywa połączenie o LTE a zwłaszcza o 5G można pomarzyć tam gdzie przeciętny Xiaomi śmiga aż miło, po niepełnym roku oszczędnego użytkowania sPen zaczął skrobać po ekranie, zdjęcia z obu aparatów to brak słów. Nadaje się to to już tylko jako nawigacja bo procesor i pamięć jeszcze sobie radzą.
Szczerze odradzam zakup!

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych. Czy problem z zasięgiem występował od początku czy pojawił się dopiero po czasie? Sprawdzałeś działanie z inną kartą SIM?

BobbyEverlast
Pioneer
Opcje
Mam je od pierwszego dnia użytkowania. W sieci WiFi zasięg kończy się po 5m od routera domowego. Sieć tele niemal stałe wykrywa jako Edge lub wcale, gdzie inne np. telefony w pobliżu mają stabilne Lte i Lte+. By mieć łączność ze światem robię z telefonu router bezprzewodowy. 🙂 Po prostu dramat...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wykonać wskazówki z poprzedniej mojej wiadomości? Czy przywracałeś kopię zapasową na tablecie z poprzedniego urządzenia? Czy problem z zasięgiem występuje na innych kartach SIM?

BobbyEverlast
Pioneer
Opcje
Wykonałem ten reset natychmiast po przeczytaniu. Oczywiście nic nie pomogło. Karty sim nie zamieniałem ani z Note , ani z Motorolii ani Xiaomi. Potrzebuję stałą łączność z tych urządzeń z tymi kartami. Spróbuję w nocy.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To zostało jeszcze jedno pytanie bez odpowiedzi odnośnie kopii zapasowej. Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy, które mogą negatywnie wpływać na pracę urządzenia.

BobbyEverlast
Pioneer
Opcje
Nie robiłem dotąd przywracania bo nie miałem ku temu powodów. Samo urządzenie przecież działa, nie ma problemów z wydajnością jako taką. Po prostu wszelkie formy łączności /WiFi, sieć/ to masakra i tyle. O skrzypiącym sPenie nie wspomnę. Dałbym to dziecku do zabawy by sobie rysowało ale to jednak 5 koła i jako navi się sprawdza a alternatywy nie widzę. Tak czy inaczej Tab S7+5G to pieniądze wyrzucone w błoto w moim wypadku i wszystkim zawsze odradzam. Zwłaszcza tym, którzy myślą o stałym dostępie do sieci za granicą.
0 Like