Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy tab s7

(Temat utworzony: 06-02-2021 10:23 PM)
1531 Wyświetlenia
Kisc
First Poster
Opcje
Witam, mam pytanie do posiadaczy galaxy tab s7 LTE, czy ma ktoś problem z ładowaniem baterii po ostatniej dużej aktualizacji? U mnie tablet nie chce się ładować gdy mam odpaloną gre i dodatkowo jakaś aplikacje, a nawet po dłuższym czasie procent baterii spada...
0 Like
21 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Aktualizacje wykonywałaś przez OTA ?
Ostatnia aktualizacją była do Androida 11 ?
0 Like
Kisc
First Poster
Opcje
tak do androida 11, miałem automatyczną aktualizacje
0 Like
Kisc
First Poster
Opcje
teraz podczas grania i np agladania youtube jednocześnie nie wyrabia ładowanie, chociaż ze mam włączone szybkie ładowanie...
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ogólnie, zaleca się po tak dużej aktualizacji wykonanie przynajmniej zabiegu wipe cache partition, a najlepiej przywrócić tablet do ustawień fabrycznych ( szczególnie jeżeli aktualizacje pobrałeś przez OTA )

Poradnik: 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5... 

0 Like
Kisc
First Poster
Opcje
no niestety ale nie mam możliwości teraz go formatować... Poczekam trochę porze Samsung poprawi to, a jak nie to kiedyś go zresetuję. I z góry dziękuję za odpowiedz.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Możesz wykonać zabieg wipe cache partition, o którym wspomniałem wcześniej. Nie usuwa on żadnych danych z tabletu, za to pozwala rozwiązać  większość problemów. 

0 Like
Kisc
First Poster
Opcje
Właśnie tak zrobiłem, zobaczę czy to coś pomoże.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Daj znać po czasie czy problem został rozwiązany :smiling-face:

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kisc  A po podłączeniu ładowarki jest komunikat o ładowaniu?

Ładujesz oryginalną ładowarką?

0 Like