Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Tab S6

(Téma vytvořeno: 26-12-2020 11:26 AM)
863 Zobrazení
Kiki90
Journeyman
Možnosti
Dobrý den,

Do rodiny jsme jako společný vánoční dárek pořídili tablet Galaxy Tab S6. Všimla jsem si, že se při nabíjení se zobrazuje na dispeji text s procenty a časem nabíjení. Je to trochu rušivé a bojim se aby to nepoškodilo displej, při výběru jsem četla, že AMOLED se může vypalovat. Děkuji za odpověď.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Kiki90 

Pokud Vám tato informace vadí (mě také vadila), lze jí vypnout. V Nastavení 》Displej - Zobrazit informace o nabíjení 

Screenshot_20201226-105235_Settings.jpg

Jinak u nových displejů AMOLED je to uděláno tak, že se text o pár pixelů posouvá aby nedošlo k vypálení displeje, nemusíte se ničeho bát.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Kiki90 Osobně jsem používal ze začátku originální Book Cover od Samsungu. Jelikož ale tablet používám převážně doma, tak jsem zvolil praktičtější variantu jen silikonového pouzdra, které lze v případě obavy o displej můžete doplnit tvrzeným sklem.

https://www.alza.cz/hishell-tpu-pro-samsung-galaxy-tab-s6-10-5-ciry-d5825858.htm?o=20

Případně velmi dobrou zkušenost mám s pouzdry od značky Spigen 🤗

fajn-Snek2>

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Kiki90 

Pokud Vám tato informace vadí (mě také vadila), lze jí vypnout. V Nastavení 》Displej - Zobrazit informace o nabíjení 

Screenshot_20201226-105235_Settings.jpg

Jinak u nových displejů AMOLED je to uděláno tak, že se text o pár pixelů posouvá aby nedošlo k vypálení displeje, nemusíte se ničeho bát.

fajn-Snek2>
Kiki90
Journeyman
Možnosti
Děkuji za radu, asi to vypnu.
MistrFerda
Navigator
Možnosti
upřímně? Mam jako primární Samsung s AMOLED od prvního modelu Galaxy S. ještě se mi to nikde nestalo. Možná to bude tím že display nikdy nejede dlouhodobě na plný výkon. pokud to jde vždy mam pozadí černé. ono to i šetří baterii. Dokonce i text se mi mnohem lepe čte bily na černém pozadí. Ano, občas se display vypálí ale v drtivé většině šlo o dlouhodobý plný výkon a statický obsah. I proto dnes jsou notifikace lišta a další prvky většinou transparentní. A zobrazení cca max 2 hodiny po dobu nabíjení není žádné drama.
Kiki90
Journeyman
Možnosti
fajnSnek četla jsem Vaší recenzi a vidím,že tablet dlouho používáte. Jaké pouzdro by jste doporučil?
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Kiki90 Osobně jsem používal ze začátku originální Book Cover od Samsungu. Jelikož ale tablet používám převážně doma, tak jsem zvolil praktičtější variantu jen silikonového pouzdra, které lze v případě obavy o displej můžete doplnit tvrzeným sklem.

https://www.alza.cz/hishell-tpu-pro-samsung-galaxy-tab-s6-10-5-ciry-d5825858.htm?o=20

Případně velmi dobrou zkušenost mám s pouzdry od značky Spigen 🤗

fajn-Snek2>