Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Tab S5e nejde vypnout a nejde zapnout

(Téma vytvořeno: 06-01-2024 01:28 PM)
674 Zobrazení
mpistora
Journeyman
Možnosti

Galaxy Tab S5e z r. 2020 máme skoro trvale na originálním stojánku a slouží dobře jako TV a prohlížeč. Má jen dva drobné problémy - nejde vypnout a nejde zapnout 😉

Vypnout běžným postupem jde. Problém je v tom, že se nejspíš nevypne úplně a i když je před vypnutím zcela nabitý, po dni ve vypnutem stavu se vybije. Baterie je ještě celkem dobrá, i když ho sundám ze stojánku, pár hodin videa zvládne.

Co dělá v tom vypnutém stavu nejde zjistit. Nejde ani zapnout. Zapnout jde, ale jen když se připojí k nabíječce. Nezáleží na stavu nabití, bez nabíječky nejde žádným postupem zapnout i když je baterie nabitá.

Pokud je v dosahu stojánku, resp. nabíječky, tak problém vlastně nemáme. Vadí to jen při občasných cestách. Do servisu jsem se nevydal ani v záruční době. Jen by mě zajímalo, zda je to někjaký známý problém, případně zda jde nějak řešit.

0 Like
6 Odpovědi
OXO37
Hotshot
Možnosti
Pokud je tedy zapnutý, tak koukněte do
-> Nastavení
-> Péče o baterií a zařízení
-> klepněte na "Baterie"
-> pod grafem na "Zobrazit detaily"
Tam by jste měl vidět, co využívá baterii.
0 Like
mpistora
Journeyman
Možnosti
Když je tablet vypnutý tak žádné aplikace neběží. Neběží ani android, aby zaznamenávat spotřebu aplikací. Přesto jsem to ověřil. Večer jsem tablet nabitý na 100 % vypnul a odpojil z nabíječky. Po 13 hodinách jsem ho s použitím nabíječky spustil, a je tam jen 29 %. V záznamu spotřeby není žádná aplikace.
0 Like
mpistora
Journeyman
Možnosti
Ještě obrázek. received_1015528252879154_23_1704623924.jpg
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
V tom případě bych to viděl na návštěvu servisu a výměnu baterie.
0 Like
mpistora
Journeyman
Možnosti
Baterie není špatná, tablet bez nabíječky vydrží 7 hodin hrát online televizi.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Někde je na ní zkrat (napájecí elektronika, článek). Představte si to jako nádrž s malou dirkou. Když bude plná, také půjde zalévat, ale do rána vyteče. Bude to jen horší. Když nejde zapnout bez nabíječky a přesto ukazuje, že má šťávu, je KO.
0 Like