Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab S10 +, resetuje się

(Temat utworzony: 15-09-2025 02:24 PM)
238 Wyświetlenia
StaryPiekarz
Explorer
Opcje
Tablet podczas normalnego uzytkowania potrafi się zresetować co 5 min. Ekran ciemnieje i po odblokowaniu muszę otworzyć kartę na nowo. Ktoś coś? 😭
14 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@StaryPiekarz Masz na myśli, że tablet całkowicie się wyłącza i uruchamia ponownie czy też że po wygaszeniu ekranu na jakiejś aplikacji albo stronie internetowej uruchamia Ci się ta strona ponownie?

StaryPiekarz
Explorer
Opcje
Wygasza ekran a następnie po odblokowaniu wraca do menu głównego
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@StaryPiekarz, na początek wykonaj zabieg Wipe Cache Partition, nie usuwa on żadnych danych użytkownika, tu masz instrukcję, przeczytaj uważnie do końca: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

StaryPiekarz
Explorer
Opcje
Zrobiłem narazie miękki soft, tablet nie miał jak narazie większego obciążenia, tak więc póki co działa, dziękuję ❤️❤️❤️

P.S Pytanie z innej beczki, podłączałem niedawno dysk ssd type C i wszystko działało od 2 dni wyskakuje monit że podłączony urządzenie o zbyt dużej mocy i nie da się już nic zgrywać 🥲
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@StaryPiekarz  Hej

Próbowałeś uruchomić tablet ponownie?

0 Like
StaryPiekarz
Explorer
Opcje
😂tak😅
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@StaryPiekarz  A próbowałeś podpiąć inny dysk?

0 Like
StaryPiekarz
Explorer
Opcje
Nie próbowałem, pendrive'y działają
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@StaryPiekarz, jeśli wcześniej tego nie robiłeś, wykonaj zabieg Wipe Cache Partition, który sugerowałem wyżej.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.