Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy s10 tab

(Téma vytvořeno: 07-12-2025 02:34 PM)
157 Zobrazení
grovy_turtle
Student
Možnosti
Dobrý den, četl jsem informace o tomto tabletu v chipu a zvažuji jeho koupi kdyby ho náhodou někdo měl jak by ste ho ohodnotili a proč?
3 Odpovědi
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobré odpoledne @grovy_turtle, na místě je otázka, zda zvažujete koupi S10 +, S10 Ultra, S10 lite, S10 FE či S10 FE+.
Pokud jste měl na mysli základní model Tab S10, tak ten pro tuto konkrétní řadu nebyl uveden, naopak letošní řada S11 tento základní model má.
Zkuste napsat o jaký konkrétní model máte zájem, abychom Vám mohli poradit či zprostředkovat dojmy z těchto zařízení.

MartinS11
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dorbrý večer @grovy_turtle,
neuvedl jste konkrétní model, který myslíte. Bylo by vhodné také napsat, na co plánujete tablet užívat.
Každopádně nejlevnější model Tab S10 Lite nemá smysl kupovat a to vzhledem k minimálnímu rozdílu ceny oproti Tab S10 FE, přičemž FE je v mnoha aspektech lepší. Pak už jen záleží, zda potřebujete větší obrazovku, která v případě FE je 10,9" (27,69 cm) a u FE+ 13,1" (33,27 cm). U řady FE mi nejvíce chybí AMOLED displej, který nabízí až řada Plus a Ultra. Ty jsou ovšem mnohem dražší, ale také nabízejí lepší hardware.
Osobně mohu doporučit model Tab S10 FE, který je pro běžného uživatele naprosto dostačující. Pokud máte dotazy, ozvěte se.
JV24
Pathfinder
Možnosti

Mám tablety A11+ a S10lite a na obou  mně nefunguje stejná věc. Velice často používám circle to search pro překlad obsahu obrazovky do čěštiny. To funguje správně. Ale pokud zvolím po přeložení obsahu funkci na posunování stránky, přepne se jazyk pro překlad do angličtiny. Dělají to oba tablety, n a telefonech S25 a S25FE ne, tak překládá kontinuálně do češtiny.  Dost zvláštní a nevím co s tím.

0 Like