Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ekran bardzo mocno odbija światło

(Temat utworzony: 29-04-2022 05:36 PM)
410 Wyświetlenia
Hans Landa
Journeyman
Opcje
Witam. Jestem świeżo po zmianie tabletu z a7 na s6 lite. Ogólnie jestem jak na razie zadowolony lecz wyszedł już pierwszy mankament.  Ekran bardzo mocno odbija światło. Bardziej niż mój poprzedni a7, choć wydawało mi się, że oba tablety mają podobne ekrany. W zasadzie mogę przeglądać się w nim jak w lustrze. Czy jest jakiś sposób aby temu zaradzić? Może coś takiego by pomogło:
3 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Hans Landa Witam. Zdecydowanie polecam, bo będzie o wiele mniej odbijało światło i daje bardzo fajny efekt.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Hans Landa  Witam 

Albo nakleić jakieś szkło ochronne...🤔

Hans Landa
Journeyman
Opcje

Zamówiłem wspomniane wcześniej szkło i pragnę od razu uprzedzić innych żeby tego nie zamawiali. Zamówiłem szkło matowe, anty odblaskowe a dostałem zwykłe. W komentarzach zauważyłem, że nie jest to odosobniony przypadek. Tak więć nie polecam. Mam teraz mały dylemat czy zwrócić czy jednak zostawić i założyć na tabletu. Wydaje mi się, że z tym szkłem jednak jest mała różnica, ale nie tego oczekiwałem. No nic muszę to przemyśleć. Znacie może jeszcze jakieś alternatywy? Znalazłem jedynie folie antyodblaskowe ale też słyszałem negatywne opinie co do folii...

0 Like