Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dotaz

(Téma vytvořeno: 27-11-2023 12:22 PM)
3641 Zobrazení
Dwarf2
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, rád bych se zeptal na jednu věc. Rád bych otevřel soubor android/data , píše mi to že lze otevřít pouze v PC, rád bych to otevřel na tabletu A třídy. Syn má uloženou hru Minecraft v tabletu a rád bych mu přesouval dané mapy do dalšího zařízení. Dle možných instrukcí k přesunu na internetu by tyto mapy měly být v adresáři pod Android/Data/.....

Děkuji za každou radu

Honza

0 Like
50 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ano,to lze na prostem telefonu ci tabletu.pokud nemate soborovy manager,tak si ho jednoduse stahnete a pak uz staci stahnout,najit v donwload slozce a presunout ci kopirovat do prislusneho adresare
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, stačí stáhnout třeba Total Commander a povolit mu přístup do složky. To, že jsou některé složky a soubory běžně nedostupné, má své důvody. Doufám, že víte, co děláte.
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Z commanderů mám odzkoušené - File Commander a výkonný dvoupanelový ! - Ghost Commander.
Akorát Ghost je těžší na pochopení ovládání 😁, ale je supr.gh-comm_1000072155_1701086887.jpgf-comm_1000072150_1701086850.jpg
0 Like
Dwarf2
Pioneer
Možnosti
Používám Total Commander, když chci otevřít Android/data tak tam je soubor nainstalované aplikace, ten po mě chce abych vybral složku, bohužel vůbec nevím kterou tím myslí.
0 Like
Dwarf2
Pioneer
Možnosti
Víte prosím kterou složku tím myslí ?
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Používám X-plore a bez problémů.
Dwarf2
Pioneer
Možnosti
V tomhle se dostanu o krok dále. Jsem v adresáři Minecraft, ale dále to chce opět povolení k internímu úložišti. To bych rád povolil, ale bohužel opět nevím který z adresářů to je.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Netuším. Minecraft nehraji.
0 Like