Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dostupnost Tab S8 Ultra 256GB

(Téma vytvořeno: 21-02-2022 08:42 PM)
989 Zobrazení
zLukas
Explorer
Možnosti

Zdravím,

mám jeden takový dotaz, na který jsem si říkal, že by možná někdo tady mohl vědět alespoň přibližnou odpověď. 😄 Mám předobjednaný na Mobil Pohotovost tablet Galaxy Tab S8 Ultra, v 256 GB variantě, pouze Wi-Fi. Nicméně se trochu obávám toho, že ten tablet nebude úplně brzy dostupný k doručení. Co jsem koukal, tak Alza, CZC a další věrohodné eshopy uvádějí, že tablet bude dostupný nejdříve až někdy začátkem letošního dubna. Jediná Mobil Pohotovost uvádí "Prodej od 25. února", nicméně to vlastně jenom znamená oficiální start prodeje, ale automaticky to neznamená datum doručení/dostupnosti. Ptal jsem se jich na tohle přímo v chatu a řekli mi, že Samsung nepotvrdil kolik a kdy tablety obdrží a proto mám jen čekat na to, až někdy přijde SMS zpráva s výzvou k vyzvednutí.

Proto dost uvažuji, jestli nakonec nemám jít do 128GB varianty, sice bych byl mnohem raději za 256GB s 12GB RAM, je to rozdíl, ale tam je alespoň nějaká jistota, že tablet opravdu získám teď. Kdybych ho teď nijak nutně nepotřeboval, tak samozřejmě nespěchám a počkám si, ale bohužel tomu tak není a velmi by se mi hodil teď. Navíc, je k tomu ten obal s klávesnicí a touchpadem, a chtěl bych této akce využít.

Tudíž, jestli máte nějaký tip, kde bych 256GB variantu mohl s jistotou sehnat, nebo víte něco o té dostupnosti, tak budu moc rád za jakékoliv info. Děkuji.

Produkty zmíněné v tomto příspěvku

0 Like
20 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @zLukas 

Bohužel čipová krize se projevuje všude a se ani novým modelům TabS8 se nevyhnula. Nikdo z nás asi neví kolik kusů dorazí, ale třeba to bude na předobjednávky stačit.  Můžete preventivně objednat 128GB verzi, udělat předregistraci a pak nevyzvednout objednávku.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
Taktéž řeším tento problém. Během představení nových tabletů jsem udělal předobjednávku na 256 GB verzi na Alze. Po dvou dnech přišel mail, že dostupnost bude až v dubnu. Tak jsem předobjednal menší paměťovou variantu. Ještě jsem udělal předobjednávku na CZC a Mobil Pohotovost, kde měli delší dobu napsané prodej od 25.2. Na CZC se to potom změnilo taktéž na duben. Tak jsem zvědavý, zda budu mít z nějakého obchodu tu větší paměťovou variantu. Do té menší se mi nechce jít. 128 GB není moc. Měl jsem Tab S6 s touto velikostí a brzo to bylo zaplněné.

Kdybych na to tolik nespěchal, tak si počkám. Ale bral bych ho co nejdříve 😀
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @tomaspilarik 

Bohužel k dostupnosti 256GB variantě jsem nezjistil bližší info, ale jestli něco dorazí, tak to budou jednotky kusů. Datart např. uvádí dostupnost do 3.3, takže kdo ví...

Upřímně 128GB není mnoho, ale díky bohu za slot na paměťovou kartu. 

Data

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
zLukas
Explorer
Možnosti
Rozumím tomu, vím, že v zahraničí Samsungu "trhají ruce" s těmito novými řadami, takže to pro mě není překvapení. Ale děkuji za tip a uvidíme, jak to vyjde. Mobil Pohotovost mi dnes poslala email o změně stavu objednávky, že se na ní pracuje, tak třeba budu mít štěstí. 🤷‍♂️
zLukas
Explorer
Možnosti
Naprosto Vám rozumím, také bych tablet využil a potřeboval co nejdříve. 😅 Je to teď docela šílené s dostupností elektroniky všeobecně.. Navíc ano, 128GB není moc, ale aspoň je tam možnost SD karty, když už nic jiného. Ale preferoval bych to i kvůli 4GB RAM navíc. Tak uvidíme, budu držet palce, ať Vám aspoň něco přijde.😅
0 Like
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
Jako je to super, že je tam možnost sd karty, ale i tak si myslím, že za tu cenu by mohl být základ už 256gb. Moc se mi nechce jít do toho základu😀. Nevím jak moc to bude později zvládat střih videí, úpravy fotek... Aby potom za 2 roky třeba nepadaly ty aplikace. Jinak jsem uvažoval, že bych vzal z Německa to nejlepší co tam mají a to 16/512gb. Mám tu možnost, ale jak vidím, že je nedostatek, tak pochybuji, že tam by byla tato verze volně prodejné od 25.2. 🙄
0 Like
zLukas
Explorer
Možnosti
To určitě, s tím souhlasím. A také jsem hledal na pár německých eshopech a překvapuje mě, jak tam mají mnohem lepší dostupnost, jak zde. I 512GB variantu bych taky využil, ale v ČR prostě není. Ostatně, tyhle zajímavější varianty v ČR nebývají snad nikdy, i co se týče třeba dalších a exkluzivních barev. Jediné, co bych asi řešil je, že pokud by s tím tabletem něco bylo, tak na záruku by to muselo do Německa, což praktické už moc není.
0 Like
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
Hlavně by byl problém dostat tu klávesnici jako dárek. Mám tam strýce, takže ten by to objednal a byl by klid. Ale jde o to, že posílají zvlášť tablet a klávesnici. Po obdržení tabletu se musí tablet na stránkách registrovat, v aplikaci Samsung Members dokončit registraci a dostanu kód na klávesnici. A ten potom využiji na stránkách Samsungu a oni pošlou domů klávesnici. Takže by to u nás nešlo. Princip je stejný jako když bych chtěl Buds Pro k novým S22. Také musím využít kupón z aplikace Members.... Co jsem pochopil, tak klávesnici k tabletu bych měl dostat hned
0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Zkuste Mall.cz, ti se s tím nepářou a zahájili už prodej, Ultra v 256GB teda taky až 2.3. Já jsem předobjednal S8+ v Datartu mám tam totiž slevu, ale poté, co změnili termín naskladnění jsem tam volal a říkali, že dodavatel jim nedal informaci, kdy jim něco doveze, takže předobjednávku asi zruším. Náhodou jsem našel na Mallu, že už jde objednat s dodáním do druhého dne a opravdu dnes tablet přišel. Problém je zase ale v tom, že nemají obaly s klávesnicí skladem, prý mi upřesní termín dodání. Si člověk nevybere 😆20220222_143644.jpg