Zavřít

Původní téma:

Cashback

(Téma vytvořeno: Čtvrtek)
470 Zobrazení
Adamseba
Apprentice
Možnosti
Zdravím,
Včera jsem si zakoupil nový tablet Samsung Galaxy Tab S11, na který je vypsána aktuální výše cashbacku 5 000 kč. Ve druhém kroku, kde se zapisuje sériové číslo, se nemohu dostat dále. Po zkopírovaní a následném vložení sériového čísla, a kliknutím na ikonu další, se mi stále jen a pouze v řádech minut točí kolečko a nic to nedělá. Proces jsem opakoval několikrát a se stejným výsledkem. 

Nevíte někdo, kde je problém? 

Předem děkuji.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Adamseba
pokusím se uvést nejčastější příčiny.
Skrytá mezera při kopírování- Při kopírování (Ctrl+C / V) se na začátek nebo konec sériového čísla velmi často zkopíruje neviditelná mezera.
Záměna S/N za IMEI nebo modelové označení- U tabletů (zejména Wi-Fi verzí) je nutné zadávat skutečné S/N, obvykle 11místný alfanumerický kód, nikoli číslo modelu ani IMEI.
Blokování skriptů nebo cache prohlížeče- Formuláře pro cashback využívají skripty třetích stran, které mohou blokovat doplňky jako AdBlock, uBlock nebo nastavení cookies. Zkuste registraci provést v jiném prohlížeči a vypnout případné doplňky.
Zpoždění v distribuční databázi- Pokud jste tablet zakoupil včera, může trvat 24 až 48 hodin od vyskladnění prodejcem, než se sériové číslo propíše do centrální databáze zařízení určených pro českou distribuci (což je podmínka pro schválení bonusu).
Pokud nic nepomůže, kontaktujte zákaznickou linku, může být technický problém.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
tom316
Pioneer
Možnosti
Zdravím, jedna se o technický problém, který Samsung již několik dní řeší, bohužel zatím nelze registraci dokončit.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Adamseba
pokusím se uvést nejčastější příčiny.
Skrytá mezera při kopírování- Při kopírování (Ctrl+C / V) se na začátek nebo konec sériového čísla velmi často zkopíruje neviditelná mezera.
Záměna S/N za IMEI nebo modelové označení- U tabletů (zejména Wi-Fi verzí) je nutné zadávat skutečné S/N, obvykle 11místný alfanumerický kód, nikoli číslo modelu ani IMEI.
Blokování skriptů nebo cache prohlížeče- Formuláře pro cashback využívají skripty třetích stran, které mohou blokovat doplňky jako AdBlock, uBlock nebo nastavení cookies. Zkuste registraci provést v jiném prohlížeči a vypnout případné doplňky.
Zpoždění v distribuční databázi- Pokud jste tablet zakoupil včera, může trvat 24 až 48 hodin od vyskladnění prodejcem, než se sériové číslo propíše do centrální databáze zařízení určených pro českou distribuci (což je podmínka pro schválení bonusu).
Pokud nic nepomůže, kontaktujte zákaznickou linku, může být technický problém.

Adamseba
Apprentice
Možnosti
Děkuji
Řešení
tom316
Pioneer
Možnosti
Zdravím, jedna se o technický problém, který Samsung již několik dní řeší, bohužel zatím nelze registraci dokončit.
0 Like
Adamseba
Apprentice
Možnosti
Děkuji za informaci
0 Like
Mustang8
First Poster
Možnosti
Momentálně mám úplně stejný problém u svého nového tabletu Samsung Galaxy Tab S10 FE. Oznámil jsem to podpoře, ale i přes to nemám týden od oznámení žádné informace.
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobrý den @Mustang8, tak pokud by Vám něco už přišlo, neváhejte to nasdílet sem na Community, určitě pomůžete uživatelům se stejným či podobným problémem.

vpa
Pathfinder
Možnosti
My jsme dělali registraci v polovině června a dodnes žádná další komunikace. Psal jsem před 14 dny i na info a také žádná odpověď.
SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
0 Like
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobrý den @vpa, pokud teď čekáte na schvalovací proces ze strany organizátora, dle pravidel může trvat až 30 pracovních dnů.

0 Like
vpa
Pathfinder
Možnosti
Čekáme od poloviny června, to už 30 pracovních dní uplynulo určitě. Až poté jsem kontaktoval info. Ale obě komunikace jsou bez odpovědi.
SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
0 Like