Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak polskich znaków w klawiaturze fizycznej do S7+

(Temat utworzony: 10-07-2021 10:22 AM)
10788 Wyświetlenia
Wolraf1
Student
Opcje
Dzień dobry, od jakiegoś czasu mam problem z brakiem polskich znaków w czasie używania dedykowanej klawiatury fizycznej do Galaxy Tab S7 +. Na początku jak kupiłem tablet to były. Jakiś czas temu podłączam klawiature i chcę pisać i brak polskich znaków przy wybraniu prawego ALT. W ustawieniach klawiatury jest ok, polski QWERTY. Korzystałem z pomocy Samsung i leku na całe zło, czyli przywrócenie ustawień fabrycznych, nie pomogło, udostępniałem tablet zdalnie technikowi, nie dał rady, wysłał mnie do serwisu, tam też powiedział, że nie wie o co chodzi. Miałby ktoś może jakiś pomysł, jak to rozwiązać?
0 Like
Przejdź do rozwiązania
84 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Fox24, poczytaj ten wątek, może coś pomoże.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Fox24
Pioneer
Opcje

niestety żadne rozwiązanie nie działa - nadal w DocGoogle nie ma polskich znaków 😞 słabo to wygląda.

0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@Fox24, sprawdzałeś w apliacji fabrycznej notatek?

0 Like
Fox24
Pioneer
Opcje
działa - wszystkie inne aplikacje przyjmują polskie znaki. Teraz też korzystam z klawiatury i jest ąę :smiling-face:SmartSelect_20220608-185356_Samsung Notes_105_1654707237.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Fox24, skoro Google się nie przyznaje do winy, a już wypróbowałeś wszystkie możliwe rozwiązania, to pozostaje zgłosić błąd w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C... :winking-face:

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Fox24
Pioneer
Opcje
Dzwoniłem na wspracie Samsunga - opisuję, że we wszystkich aplikacjach są polskie znaki (taraz też korzystam z klawiatury), ale w Dokumntach Google to nie działa. "Niestety w tej chwili nie ma takiej możliwości, ale może będzie jakaś aktualizacja'. Słabo. To nie jest klawiatura za 50,00 zł od noname'a. DocG to dla mnie jedno z podstawowych narzędzi. W prezenie od Samsunga do klawiatury powinna być darmowa wersja 365 microsoftu.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Fox24, napisałem Ci wyżej, w jaki sposób zgłosić błąd, wtedy trafi do inżynierów wraz z logami i będzie im łatwiej go przeanalizować. Chociaż moim "prywatnym" zdaniem to jest działka Google.

Witaj na Forum Samsung!

Fox24
Pioneer
Opcje
Brak polskich znaków w DocGoogle - błąd raczej jest po stronie Google'a. Podłączyłem klawiaturę Dell. Te same objawy - polskie znaki działają we wszystkich aplikacjach z wyjątkiem tej jednej.
0 Like
Members_U5N3tFp
First Poster
Opcje

Galaxy Tab S5e z dedykowaną klawiaturę o nazwie Keyboard Cover Witam, mam kłopot , brak polskich znaków z klawiaturą dedykowaną w dokumentach Google, w tekście nie ma polskich liter a w nazwie dokumentu są ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy problem występuje wyłącznie w dokumentach Google? Spróbuj na początek ponownie uruchomić tablet oraz odepnij i wepnij ponownie  klawiaturę.

0 Like