Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak polskich znaków w klawiaturze fizycznej do S7+

(Temat utworzony: 10-07-2021 10:22 AM)
10715 Wyświetlenia
Wolraf1
Student
Opcje
Dzień dobry, od jakiegoś czasu mam problem z brakiem polskich znaków w czasie używania dedykowanej klawiatury fizycznej do Galaxy Tab S7 +. Na początku jak kupiłem tablet to były. Jakiś czas temu podłączam klawiature i chcę pisać i brak polskich znaków przy wybraniu prawego ALT. W ustawieniach klawiatury jest ok, polski QWERTY. Korzystałem z pomocy Samsung i leku na całe zło, czyli przywrócenie ustawień fabrycznych, nie pomogło, udostępniałem tablet zdalnie technikowi, nie dał rady, wysłał mnie do serwisu, tam też powiedział, że nie wie o co chodzi. Miałby ktoś może jakiś pomysł, jak to rozwiązać?
0 Like
Przejdź do rozwiązania
84 Odpowiedzi
Anessal
Voyager
Opcje
Nie wiem pierwszy raz widzę w ostateczności można zresetować ustawienia ale tylko ustawienia do wartości początkowych, nie mam na myśli powrotu do ustawień fabrycznych, potem znów poustawiać wszystko pod siebie
Radość
Journeyman
Opcje
Też już o tym myślałam, chyba tak i zrobię. I dzięki bardzo za info o tej apce
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
No problem😉
0 Like
Radość
Journeyman
Opcje
Zresetowałam wszystkie ustawienia i nadal jest problem z tym trybem, także pytanie nadal aktualne
0 Like
Radość
Journeyman
Opcje
Już wiem co to było, piszę tu, bo może ktoś będzie miał coś podobnego i nie będzie wiedział jak ja na początku co to jest. Miałam włączaną funkcję DeX (rozumiem, że to niby taki tryb laptopa-komputera) (znajduję się na panelu szybkich ustawień)