Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace UI 12 4.4.1.

(Téma vytvořeno: 01-09-2022 01:36 PM)
294 Zobrazení
Bdaam
Apprentice
Možnosti
Nainstaloval jste aktualizaci na UI 4.1.1. Po této aktualizaci tab s8+, hlásí bez interbetu (vykřičník a hláška bez internetu), ale normálně internet funguje. Ostatní zařízení v domacnosti bez problémů. Zkoušel jsem jiný router, jinou síť a to samé. Odstranil jsem síť, bez výsledku... chyba bude v aktualizaci. Má ještě někdo stejný problém na tab s8 ,+, ultra... diky

Jinak udělal jsem jak soft řešit, tak i tovární nastavení. Některé aplikace jako spofity hlásí bez internetu. Ale 90% aplikaci včetně aktualizací programů normálně šlape.

Nevíte v jaké aplikaci je wifi, že bych zkusil vymazat data aplikace... diky za pomoc.
0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bdaam 

Tak pokud jste dělal tovární nastavení tak už moc způsobů co vyzkoušet není - ještě v Nastavení -> Obecná správa > Obnovit je položka  Obnovit nastavení sítě. Děje se to jenom na jednom místě/zařízení nebo na všech Wi-Fi?

fajnsnek2
0 Like
Bdaam
Apprentice
Možnosti
To jsem zkoušel taky... vlastně to jenom odstranil wifi....

Dělají to všechny wi-fi co jsem zkoušel. A dokonce, když připojím tablet přes hotspot s22 ultra... tak taky... Samsung poradil diagnostiku v servisu.
Jinak diagnostika v tabletu hlásí wi-fi ok.
0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Mám Tab S8+ a po aktualizácii na UI 4.1.1. nemám žiadny problém s wifi alebo pripojením k internetu. Nerobil som žiadny factory reset po aktualizácii. Žiadny výkričník na ikone wifi siete sa nezobrazuje.

0 Like
Bdaam
Apprentice
Možnosti
Tak je to chybka v softwaru, která má problém, jen s některým provozovatelem... stačí v tabletu nastavit IP adresu ručně a změnit pouze na DNS1 na 8.8.8.8 (google) a vše funguje v pohodě...
Spousta provozovatelů používá automaticky 8.8.8.8 ...
0 Like