Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowarka do Samsung Galaxy Tab A9+

(Temat utworzony: 22-11-2024 12:09 AM)
1565 Wyświetlenia
Members_GKVuIkK
Apprentice
Opcje

Zakupiłem ładowarkę Samsung o kodzie EP-TA200EWE   15W. Sam tablet ładuje się do 5h 20 minut. Czy to normalne? Czy ta ładowarka w ogóle jest dobra pod ten model i w pełni ona ładuje?

0 Like
12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam wydaje mi się że 5 godzin na ten tablet to za dużo jak na ładowarke 15W. Proszę sprawdzić czy w ustawieniach jest włączona opcja szybkie ładowanie. Ustawienia --> Bateria --> Ustawienia ładowania. Jeżeli tablet jest ciepły ładowanie zostanie zwolnione, jeżeli korzysta Pan z niego podczas ładowania wtedy ładowanie również się wydłuży.
0 Like
Members_GKVuIkK
Apprentice
Opcje

Szybkie ładowanie mam włączone. Nawet sprawdzałem bez tej opcji i tak samo, czas pozostaje bez zmian. A tablet zimny. Nie korzystam z niego podczas ładowania.

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Czy po podłączeniu tabletu wyświetla się napis "Szybkie ładowanie"?
0 Like
Members_GKVuIkK
Apprentice
Opcje

Tak.

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
A kabel jest oryginalny?
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Może Pan jeszcze uruchomić ponownie tablet. Jeżeli to nic nie da można jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
0 Like
Members_GKVuIkK
Apprentice
Opcje

Kostka tak, kabel zamiennik.

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeżeli ma Pan taką możliwość to proszę sprawdzić ładowarke na innym urządzeniu czy sytuacja z podawanymi czasami na włączonym i wyłączonym szybkim ładowaniu będzie taka sama. Być może kabel ma za małą przepustowość.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę sprawdzić inny przewód, lub spróbować podłączyć inne urządzenie.
0 Like