Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Tablet 5.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-04-2023 12:31 AM)
924 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
Χαίρετε στην παρέα! Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποια ενημέρωση όσον αφορά το έξτρα update 5..1 για τα ταμπλετ? Έχω το 5.1 στο tab s 7+ μου , αλλά έχω αρκετα άσχημα animations..στο κινητό με τη δεύτερη έκδοση του 5.1 έφτιαξε αυτό οπότε αναρωτιέμαι αν συμβεί το ίδιο στο ταμπλετ
18 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, θα σου έλεγα σχεδόν σίγουρα ναι, αν το tab s7+ ήταν με τον exynos που έχει και τις ευπαθειες που έστρωσαν (δεν ξέρω σίγουρα) με το νέο update στα s22...
Από την άλλη πάλι, πιστεύω θα έπρεπε λογικά με την ενημέρωση ασφαλείας που θα πάρει, να φέρει και κάποια features της κάμερας οπότε λογικό να σου φτιάξει και αυτά τα θέματα που έχεις...
Εσύ κάνε ένα wipe cache partition για κάθε ενδεχόμενο και αναμονή για το update...
fotisgem
Legend
Επιλογές
Καλημέρα φίλε μου !! Νομίζω sd έχει 🤔🤔 ναι θα το κάνω μια δοκιμή το wipe. Θεωρώ πάντως με την αναβάθμιση αυτή πως φτιάχνουν και άλλα εκτός από ενα gallery η τος ευπαθειες
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σίγουρα SD έχει, απλά τις ευπάθειες τις έχει το exynos chipset οπότε εσύ δεν έχεις τέτοιο θέμα, οπότε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το άμεσο της υπόθεσης.
Από την άλλη, λογικά θα πάρει αυτά τα έξτρα features της νέας 5.1 μαζί με το security patch όπως ήρθαν για το s22u σου άρα θεωρητικά θα σου στρώσει και τα θέματα με τα γραφικά...
Πολύ πιθανό αυτά τα θέματα να οφείλονται και σε υπερβολική λειτουργία του process one ui από τις εφαρμογές...
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σε όσους έχουν υψηλή κατανάλωση μπαταρίας, συνδέεται με την υπέρμετρη λειτουργία αυτού του app για κάποιο λόγο.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ήταν το πρώτο που είχα παρατηρήσει, αν θυμάσαι σε κάθε συζήτηση λέω για την κατανάλωση του υι κ του android 13.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι, θυμάμαι που το συζητούσαμε και από τότε οπότε βλέπω screenshots από καταναλώσεις επικεντρονομαι σε αυτό...
Και ο άλλος @fotis1 έχει το ίδιο θέμα με s23u... βέβαια εκείνος έχει και 120 εφαρμογές! 😁
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπερα και χρόνια πολλά και από δω!!και όμως τελικά δεν φταίνε οι 120-130 εφαρμογές που είχα....
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, χρόνια πολλά, τι φταίει τελικά? Έβγαλες άκρη??
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Οχι ακόμη απλά έχουμε κάποια νεα δεδομενα..έκανα επαναφπρα συσκευης,και έχω περάσει καμια 10αρια εφαρμογές.. χειροκίνητα εννοείται και όχι μεσω smartswitch(μόνο φωτογραφίες και κάποιες ρυθμίσεις.)και ως τωρα μου βγαζει πανω κατω ιδιους αριθμουςεκτος αν χρεαζεται καποιο διαστημα να μαθει το μοτιβο χρησης( προχθες το εκανα)εδώ που το έχεις εσυ;Screenshot_20230416_203942_Device care.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τυπικό το έχω και εγώ...
Κάνει εκμάθηση εκ νέου, αλλά πάλι θα έπρεπε να βγάζει πάνω κάτω τα σωστά νούμερα... και εμένα στην εκμάθηση, το είχα τεντωσει για να περάσω και να ρυθμίσω και άντεχε αρκετά...