Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Tab s9

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 10-08-2023 06:22 PM)
455 Προβολές σελίδας
DarkMaster
Voyager
Επιλογές
Tab s9 παιδιά γύρισα από δουλειά και είδα αυτό δεν έχει πέσει τίποτα ούτε γραντζουνια. Πώς το εξηγείτε ? Το DOA δυστυχώς λήγει σήμερα και δεν προλαβαίνει να πάει Αθήνα διότι δεν έχω plaisio εδώ τι κάνω ?
5 Απαντήσεις
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία να δούμε τι έχει συμβεί; 

DarkMaster
Voyager
Επιλογές
Αυτό είναι εσωτερικό το σπάσιμο δεν είναι εξωτερικό. Δεν το πιάνει νύχι πχ είναι άρτια η οθόνη του 20230810_180204_1000000195_1691679726.jpg20230810_173058_1000000194_1691677864.jpg
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλό θα ήταν, αφού σήμερα λήγει το DOA, να καλέσεις σήμερα στο service της samsung στο 210-6897691 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο & χρέωση με βάση τον τιμοκατάλογο του παρόχου σου) ώστε να σε εξυπηρετήσουν από εκεί και να είσαι βέβαιος ότι έχεις πει τι πρόβλημα υπάρχει πριν λήξει το DOA. 

Στην διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς! 😊

DarkMaster
Voyager
Επιλογές
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση μίλησα και μου είπαν να το στείλω στην smartec. Αλλά και μέσω καταστήματος που το πήρα. Εσείς μου προτείνετε να το κάνω μέσα από το Πλαίσιο ή να το πάω μέσω samsung κατευθείαν?
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Χαρά μου!! Μπορείς φυσικά να απευθυνθείς είτε στο κατάστημα απ' όπου το αγόρασες είτε σε οποιαδήποτε άλλο εξουσιοδοτημένο κατάστημα, όπως πχ το Πλαίσιο που αναφέρεις! Εφόσον μίλησες τηλεφωνικά με τη samsung και σε κατεύθυναν, από εκεί και μετά είναι δική σου επιλογή.

Σου πρότεινα την samsung για αμεσότητα, εφόσον πρόκειται για δική της συσκευή.