Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Tab s9 ράγισμα οθόνης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-08-2023 12:35 PM)
130 Προβολές σελίδας
DarkMaster
Voyager
Επιλογές
Σχετικά με το προηγούμενο post που ανέβασα που ήταν ραγισμένη η οθόνη του tablet s9 η smarteck δεν μου το καλύπτει βοηθήστε με να δω τι θα κάνω θέλω να μιλήσω με τη samsung απευθείας να μου το καλύψει διότι μου ζητάνε 450 ευρώ και κάτι πείτε μου πώς θα κοιμηθώ θα μου έρθει το tablet 2000 στο τέλος..
4 Απαντήσεις
ioannis16
Pathfinder
Επιλογές
Σου ήρθε ραγισμένη η οθόνη από το κουτί? Κανονικα έχει την εγγυηση για οτι γινει. Προσπάθα να επ ικοινωνήσεις με την samsung της Ελλάδας
DarkMaster
Voyager
Επιλογές
Όχι φίλε μου το δούλεψα κανονικά και την έκτη μέρα ενώ το είχα αφήσει άθικτο στο γραφείο γυρίζω από δουλειά το βράδυ και βρίσκω εσωτερική ρογμη. Να το ίσως ότι δεν έχω ούτε κατοικίδια και μένω μόνος σπίτι. Μίλησα με τον προϊστάμενο κύριο Αλεξόπουλο Θεοφάνη και μου είπε ότι δεν μπορεί η εταιρεία να κάνει κάτι ωστόσο περιμένουμε και τον έλεγχο του τεχνικού να δούμε
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κανονικά, σε τέτοιου επιπέδου συσκευές, έχουν τρόπο να καταλάβουν αν προήρθε από πέσιμο, χτύπημα η πίεση το σπάσιμο.
Αν δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω,το πιο πιθανό είναι να από ελαττωματική οθόνη (το μέσα layer ) η να είναι ελάττωμα γενικο της συσκευής από συστολες διαστολες και να συμβεί και σε άλλους.
Όπως και κα έχει, σε συσκευή τόσο καινούρια καλό θα ήταν να προβούν σε όλους τους ελέγχους και να το πάρουν στα σοβαρά και όχι αψηφιστα ώστε να είναι σίγουροι και αυτοί αλλά και εσύ.
DarkMaster
Voyager
Επιλογές
Φίλε μου με πήραν και μου είπαν η εταιρεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αντικατάσταση τους έδωσα 235 ευρώ και τους είπα να επισκευαστεί τώρα ο Θεός βοηθός λογικά μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε αν είναι θέμα του tablet γενικά εάν βγάζει προβλήματα δηλαδή