Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Tab s8 plus

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-03-2022 08:15 PM)
710 Προβολές σελίδας
Akis76V
Apprentice
Επιλογές
   Σήμερα παρέλαβα το ταμπλετ, πηγαίνω Samsung members   στην καρτέλα benefits  για τη θήκη πληκτρολόγιο δώρο αλλά ακόμα δεν εμφανίζει κάτι. Υπάρχει κάποιο διάστημα να περιμένω μέχρι να εκκινήσει η διαδικασία?
8 Απαντήσεις
Geotrvs
Voyager
Επιλογές
Νομίζω κάνει 1-2 μέρες να εμφανιστεί στα benefits.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σε νέες συσκευές θέλει μερικές μέρες να στα εμφανίσει... ειδάλλως από τη σελίδα της Samsung...
geochatz21
Navigator
Επιλογές
Η ειδηση ειναι οτι σου το εστειλαν! Αρα η samsung παρελαβε. Αναμενουμε και εμεις. Περιμενουμε εντυπωσεις!
geochatz21
Navigator
Επιλογές
Ποτε εκανες προπαραγγελια φιλε;
Akis76V
Apprentice
Επιλογές
Προπαραγγελία είχε γίνει στις 18/02 αν θυμάμαι καλά. Στις 25 φυσικά δεν έγινε παράδοση και στις 28 έλαβα μνμ από το κατάστημα ότι θα καθυστερήσει το γκρι σε 256 gb. Την επόμενη και ως δια μαγείας μου έβγαλε άμεσα διαθέσιμο το silver 256 και φυσικά επικοινώνησα, έγινε ακύρωση και ξαναπέρασα παραγγελία την 01/03. Ημερομηνία κατά την οποία το κατάστημα εμφάνιζε ενεργή την προσφορά δώρου...οπότε αναμένω. Παρέλαβα χθες 05/03 .
alma_961
Student
Επιλογές
Και πού είναι αυτή η καρτέλα benefits? Εγώ γιατι δεν τη βρισκω? Επίσης πώς να συνδεθώ με το samsung account μου στο members? Ευχαριστώ!
Akis76V
Apprentice
Επιλογές
Στην αρχική οθόνη στη μέση λέει πλεονεκτήματα η benefits. Επίσης για να συνδεθείς πας δεξιά επάνω τις τρεις τελίτσες και μετά ρυθμίσεις και κάνεις log in. Ελπίζω να βοήθησα.
alma_961
Student
Επιλογές
Ναι, με βοήθησες πολύ. Μπροστά μου ήταν αλλά δεν το έβλεπα.. Ευχαριστώ ω!