Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

tab s7 plus

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-10-2020 12:46 AM)
1119 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
ερωτηση.....βγαζετε ταμπλετ 1000 ευρω (basic model ) ,  με επεξεργαστή  snapdragon 865+ και συνοδευετε με 6gb ram ?για ποιο λογο οχι τουλάχιστον  8; οταν δοαφημιζεται σαν power station συσκευή...;
10 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
για το χρήση προορίζεται? το είναι αυτό χρειάζεται να κάνεις και δεν σου φτάνουν τα 6gb ram ?? άσε που πιστεύω ότι όλο αυτο με τα άπειρα gb ram είναι λίγο υπερβολή.
fotisgem
Legend
Επιλογές
το s10 εχει 8gb , το ταμπλετ που έχει κ το δυνατό του σημειο το dex , γιατι να μην εχει;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
και το s10+ του 1Tb αποθηκευτικό έχει 12Gb ram. και στο s20 ultra έχω 12 Gb. αντίστοιχα το tab s7 & s7+ στις εκδόσεις των 128Gb έχουν 6Gb ram, ενώ οι 256 και 512 έχουν 8Gb ram. αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως έχει να κάνει και με τον αποθηκευτικό χώρο που έχει να διαχειριστεί. πιθανών ο κατασκευαστής έκρινε όμως ότι τα 6Gb είναι αρκετά. πάντως αν θέλεις 8 μπορείς να πας στην έκδοση των 256.
fotisgem
Legend
Επιλογές
μα το s10 plus που εχω, με 1228 rom έχει 8 ram οποτε δε βλεπω να εχει να κανει με αυτο που λες. τελοσπαντων , ας ελπίσουμε να υπαρχει καλη διαχείριση αυτης της μνήμης .
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
τι πιο πιθανό είναι αυτό που λες, να έχουν διαμορφώσει έτσι το ui που να κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης.
fotisgem
Legend
Επιλογές
ή το τσιγκουνευτηκαν για να παρεις το μοντέλο με τα περισσότερα..
το υι θελει αρλετη δουλεια παντως ,κυριως με εφαρμογες να μην ειναι σε landscape mode και γενικα η παραμετροποιηση των εφαρμογων για ταμπλετ. ας ελπισουμε ΚΑΙ παλι , η αναπτυξη των folded κινητών να κατευθύνει προς την αναπτυξη καλυτερου λογισμικου κ για το ταμπλετ.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
πιστεύω ότι ένας λόγος που δημιουργήθηκε το members είναι και αυτός, να ακούσουν και τις απόψεις του κόσμου όχι μόνο να ανταλλάσουμε εμπειρίες και λύσεις μεταξύ μας. και φυσικά να πιάσουν και τον παλμό της αγοράς...
fotisgem
Legend
Επιλογές
μακαρι , γτ δε θεωρω οτι οι περισσοτεροι χρηστες , πολλων ετων με σαμσουνγκ στην κατοχη τους , ζητανε κατι το ακατορθωτο .
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
έχω ακόμη το note 10.1 2014 edition, 3Gb ram, σέρνεται βέβαια αλλά την παλεύει μια χαρά για απλά πράγματα, και η μπαταρία του αντέχει πολύ καλά ακόμη (8200mAh). για την εποχή του ήταν πολύ καλό. λέω να πάρω και το tab s7+ τώρα λόγω δουλειάς, και εγώ θα ήθελα λίγη παραπάνω ram ειναι η αλήθεια (δουλεύω Autocad την mobile edition το 360) θα φανεί αν είναι αρκετή η ram του.