Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

TAB A7

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 03-02-2022 02:00 AM)
945 Προβολές σελίδας
panoss
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα. Δεν ξερω πόσο καιρό αλλά το μικρόφωνο του δεν δουλεύει καλά. Δηλαδή σε κλήσεις που κάνω ο άλλος δεν με ακούει καλά. Επίσης έκανα διαγνωστικό έλεγχο και πάλι δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου και το έχω στο φουλ. Μιλάω για το κύριο μικρόφωνο όχι για αυτό της κάμερας. Κοίταξα και με τον φακό αν έχει τίποτα μέσα αλλά είναι καθαρό. Τι μπορεί να φταίει;;
15 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλημέρα. Αν είναι έτσι πως τα περιγράφεις, μάλλον για κέντρο επισκευών σε βλέπω, χωρίς αμφιβολία. Δοκίμασες με κάποιο hands free αν ακούγεται καλά εκείνο το μικρόφωνο; Αν ναι, τότε σίγουρα κατά την γνώμη μου, είναι υλικό μάλλον το πρόβλημα και πρέπει να το δει τεχνικός. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
panoss
Voyager
Επιλογές
Όχι δεν δοκίμασα. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Ειχα δει πάντως άλλο ένα ποστ σε ένα σαιτ που είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και το πήγε για επισκευή. Γνωρίζεις μήπως πόσο περίπου θα μου κοστίσει η επισκευή του;
panoss
Voyager
Επιλογές
Το φθηνότερο που βρήκα ήταν 15€, είναι καλά ή πολύ φθηνά για την δουλειά που θα κάνει;; εγώ πιστεύω ότι είναι καλά γιατί από όσο είδα αν δεν κάνω λάθος το ανταλλακτικό κοστίζει κάπου στα 9€ με 10€ και σε κάποια καταστήματα ζητάνε 40€+.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Τι να σου πω, δεν μου έχει ξανά τύχει για να ξέρω τιμές, αλλά δεν έχεις εγγύηση; Όπως και να 'χει, εγώ θα συνιστούσα να πας σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο, τουλάχιστον να έχεις εγγύηση στη δουλειά που θα κάνουν. Την έχω πάθει παλιότερα με τάμπλετ, άλλης μάρκας βέβαια, Asus. Μου χάλασε η θύρα usb και έψαξα ανεξάρτητο επισκευαστή για φτηνά και μου το κατέστρεψε. Έφτιαξε τη θύρα και στην πορεία ανακάλυψα πως μου είχε χαλάσει την μπροστινή κάμερα, άσε που και η usb κράτησε ελάχιστο διάστημα και ξαναχάλασε. Πήγε στράφι το μηχάνημα, σιγά και μην παραδεχόταν αυτός τίποτα. Γνώμη μου, καλύτερα σε επίσημο κέντρο τεχνικού ελέγχου Samsung, να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από κει και πέρα, εσύ αποφασίζεις βέβαια.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
panoss
Voyager
Επιλογές
Νομίζω πρέπει να έχει εγγύηση. Το καλοκαίρι το πήρα. Δηλαδή με την εγγύηση το κάνουν τζαμπα; γιατί νομίζω πως είναι θέμα που υπήρχε και δεν δημιουργήθηκε με την πορεία.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Προφανώς και έχει εγγύηση, σίγουρα ο έλεγχος θα γίνει δωρεάν, και αν δεν είναι ζημιά που προκλήθηκε από εσένα ή από λάθος χρήση τότε μόνο θα επιβαρύνσεις κάτι...
Μην παιδεύεσαι, πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημενο και θα την βρεις την άκρη.
panoss
Voyager
Επιλογές
Ναι θα πάω από βδομάδα
panoss
Voyager
Επιλογές
Μήπως γνωρίζεις αν το πάρω την ίδια μέρα (δηλαδή να το φτιάξουν εκείνη την στιγμή) ή αν θα πρέπει να πάω με τα από 2-3 μερες να το παραλαβω;; Επίσης αυτός που είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα που αναφέρω πιο πάνω μου είπε να κάνω ένα backup γιατί θα μου το δώσουν με εργοστασιακες ρυθμίσεις. Πως κανω backup?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Λοιπόν, backup μπορείς να πάρεις στο PC / laptop σου μέσω του smart swich, το κατεβάζεις στο PC/laptop και μετά συνδέεις το tablet μόλις ρο αναγνωρίσει μέσω του smart switch επιλέγεις τι θέλεις να πάρεις backup.
Πάρε ένα back up γιατιβοντως θα στο επαναφέρουν σε εργοστασιακες. Επίσης σίγουρα θα το κρατήσουν, την ημέρα που το θα το πας θα σου πουν ότι θα το κρατήσουν για έλεγχο, και θα σε ενημερώσουν τι ακριβώς έχει. Αν είναι κάτι που καλύπτεται από την εγγύηση θα το κάνουν κατευθείαν. Αν χρειαστεί να πληρώσεις (που δε το νομίζω) θα σε ενημερώσουν για το πόσο.