Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Tab A7

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 08-05-2021 01:03 PM)
2625 Προβολές σελίδας
pan22
Helping Hand
Επιλογές
Γειά σας παιδιά το δικό μου tablet έχει τώρα το android 10 με one ui 2.5 μήπως ξέρετε αν θα πάρει android 11 και ως πότε θα περνει ενημερώσεις??
30 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Απ όσο μπορώ να γνωρίζω δεν θα πάρει άλλη μεγάλη αναβάθμιση, άρα παραμένει στο 10 και θα παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας για επιπλέον ένα χρόνο σύμφωνα με την αναθεώρηση πολιτικής της εταιρίας που επεκτείνει την υποστήριξη ασφαλείας από τα 3 στα 4 έτη από την αρχική κυκλοφορία του εκάστοτε μοντέλου.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
pan22
Helping Hand
Επιλογές
Καταλαβαίνω ευχαριστώ πολύ έχει τώρα την ενημέρωση Μαρτίου και δεν δίνει ακόμα άλλη δεν ξερω γιατι
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κι εμένα το Α50 το ίδιο. Ακόμα τώρα ξεκίνησε τη διανομή της ενημέρωσης ασφαλείας Μαΐου από Ινδία πρώτα και σιγά σιγά παντού. Αναμένουμε....υπομονή τι να πω. Έγινε κι αυτό με το ui3.0 που βγήκε ελαττωματικό και τους ανάγκασε να χάσουν χρόνο μάλλον για να ασχοληθούν με το διορθωτικό ui3.1 και χάθηκε λίγο η μπάλα εκεί. Έτσι κατάλαβα εγώ.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Επιλογές
Έχει πάρει 2 μεγάλες ενημερώσεις. Και δεν είναι στην λίστα για το 11 .Θα συνεχίσει με ενημερώσεις ασφάλειας για 2 με 3 χρόνια
pan22
Helping Hand
Επιλογές
Ναι έχεις δίκιο και εγω στο s10 όταν ήτανε να πάρουμε το android 11 άργησε πάρα πολυυ
pan22
Helping Hand
Επιλογές
Ωραια ευχαριστώ φιλε
Επιλογές
Συγνώμη αλλά τι ταμπλετ είναι τότε στην αναμονή?

Screenshot_20210508-153508_Samsung Members.jpg

Επιλογές
Αναφέρεται σε samsung tab A
pan22
Helping Hand
Επιλογές
Ναι