Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Screen Shot

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-05-2021 06:27 PM)
1388 Προβολές σελίδας
user121314
Student
Επιλογές
Καλημέρα  ήθελα  να ρωτήσω  πως βγάζω  screen  shot στο Samsung  tab A7??
20 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

καλησπέρα. Υπάρχει ο κλασικός τρόπος κατά τον οποίο κρατάς πατημένο το πλήκτρο volume - & power. Επίσης αν πας ρυθμίσεις > σύνθετες λειτουργίες >κινήσεις και χειρονομίες > κίνηση παλάμης για λήψη και το ενεργοποιήσεις, μπορείς να λάβεις στιγμιότυπο οθόνης σύροντας την παλάμη σου κατά μήκος της οθόνης.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
user121314
Student
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ
Locutus
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα.
Είμαι κάτοχος του Α7 λίγες μέρες.
Στο "ρυθμίσεις > σύνθετες λειτουργίες >κινήσεις και χειρονομίες > κίνηση παλάμης" υπάρχουν μόνο οι δύο επιλογές με το διπλό πάτημα στην οθόνη.
Ούτε με τον συνδυασμό των πλήκτρων μπορώ να τραβήξω στιγμιότυπο.
Ξέρουμε το γιατί; το ui one είναι το 3.1.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

καλησπέρα. Κανονικά πρέπει όταν πας ρυθμίσεις > σύνθετες λειτουργίες > κινήσεις και χειρονομίες, να βρεις πολλές επιλογές, εμένα έχει 7. Η τελευταία κάτω κάτω λέει κίνηση παλάμης για λήψη. Αν την ενεργοποιήσεις, βγάζει στιγμιότυπο οθόνης με την σάρωση της κατά μήκος της οθόνης με την πλευρά του χεριού. Επίσης μπορώ να βγάλω στιγμιότυπο οθόνης πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο μείωσης ήχου και απενεργοποίησης του κινητού. Εσένα δεν δουλεύει τίποτα από αυτά; Είναι λίγο ευαίσθητα ξέρεις και θέλει αρκετή προσπάθεια να βρεις τον τρόπο. Κι εγώ δεν το πετυχαίνω πάντα με τη μία.

https://www.youtube.com/watch?v=0pff_Qt245g

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Εμένα έχει μόνο δύο επιλογές: διπλό πάτημα για άνοιγμα οθόνης και διπλό για κλείσιμο.
Αυτά, δεν έχει καμία άλλη επιλογή.
Τι μπορεί να φταίει; είναι το tab a7 10.4(2020) wifi.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

ούτε με τα πλήκτρα γίνεται; τα κρατάς πατημένα ταυτόχρονα μέχρι να ασπρίσει η οθόνη και να ακούσεις τον ήχο λήψης.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Ούτε με τα πλήκτρα
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Για να λες πως δεν έχει επιλογή στις ρυθμίσεις κάτι δεν πάει καλά, μάλλον κάτι λείπει από το λογισμικό. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω περισσότερο, εκτός αν κατεβάσεις εφαρμογή από τα καταστήματα. Όμως γνώμη μου είναι αν δε βαριέσαι τον κόπο να επικοινωνήσεις καλύτερα με κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης της εταιρίας και εκεί θα στο φτιάξουν σίγουρα.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Να σε ρωτήσω και για ένα θέμα που έχω με την ταχεία φόρτιση του;
Μπορώ εδώ η θα πρέπει να γράψω σε νέο θέμα;