Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S9

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-01-2024 05:57 PM)
889 Προβολές σελίδας
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ζαχαρώνω εδώ και λίγο καιρό το s9 . Γνώμη για αυτό? Το είχα δει και στα public που είχα πάει πριν κάποιους μήνες και μου έχει κολλήσει κάπως. Και είναι η πρώτη φορά που θα το γυρίσω σε Samsung from an iPad.. 😆😁
11 Απαντήσεις
NicolasS23u
Pathfinder
Επιλογές
Κι εγώ το ζαχαρωνω, αλλά δεν γνωρίζω αν μπορω να κάνω τη δουλειά μου με android ταμπλετ.. θέλω να δουλέψω με autocad και όλες τις εφαρμογές της microsoft
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Μια χαρα τα ταμπλετ κ ισως κανεις κ την δουλεια σου.. Αλλα κ παλι δεν ειναι PC..
Για επαγγελματική χρηση θεωρω δεν "βολεύει"..
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Πολυ ωραιο το S9 πάντως!!
NicolasS23u
Pathfinder
Επιλογές
Κι εγώ έτσι νομίζω για επαγγελματική χρήση δεν βολεύει, και σίγουρα δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να μην το έχω και για επαγγελματική χρηση
NasosMitro
Hotshot
Επιλογές
Αυτο ακριβως. Την ιδια ακριβως αποψη εχω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Υπάρχει έκδοση Autocad για android αλλά δεν είναι ακριβώς όπως το Autocad...
Είναι μόνο view and editor...
Νομίζω πως η ίδια εφαρμογή υπάρχει και για iPad...
Αν θέλεις πάντως full το autocad θέλεις και δυνατό pc... από τότε που η auto desk τα πήρε όλα έχει βαρύνει πολύ και το cad...
Αλλά εφαρμογές Microsoft υποστηρίζονται πολλές από android και ειδικά από samsung που εχουν και συνεργασία.
Τόλης
Voyager
Επιλογές
Το tablet είναι εξαιρετικό σε όλα όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές,δύο μήνες που το έχω τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι για πλήρη αντικατάσταση του υπολογιστή όχι τόσο από άποψη δύναμης είναι πανίσχυρο,ποιο πολύ από το optimazation των εφαρμογών εκεί είναι που χωλαίνει το android με τα tablet
Αρκετές εφαρμογές δεν έχουν καν landscape mode τραγικό απλά
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Δεν το θέλω για επαγγελματική χρήση. Έχω τον υπολογιστή για αυτό. Για κάνα νετφλιξ για να μην βάζω συνέχεια το κινητό ίσως και κάποια παιχνίδια για να μην επιβαρύνω το κινητό με αυτά. Σορρι που άργησα να απαντήσω αλλά ξέχασα να μπω..😂
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες αλλά όπως είπα και σε άλλο σχόλιο δεν το θέλω για επαγγελματική χρήση. Απλά θέλω να αλλάξω αυτό που έχω γιατί τι εχω πολλά χρόνια καο δεν επιδέχεται πια ενημερώσεις και επιπλέον μου έχει σπάσει η οθόνη, η οποία λειτουργεί παρόλα αυτά απλά δεν αξίζει να την φτιάξω. Καλύτερα να δώσω κατι παραπάνω για να πάρω ένα καινούργιο.