Καλησπέρα στην κοινότητα, ήθελα να μοιραστώ την άποψη μου μαζί σας σχετικά με το tablet του τίτλου. Ως fan της Samy, όλο μου το οικοσύστημα είναι Samy, είχα λοιπόν το tablet Galaxy note 10.1 2014 edition (sm p600) το οποίο ήταν φοβερό για την εποχή του και ακόμη και 7 χρόνια μετά με βγάζει ασπροπρόσωπο. Λογικό ήταν η επόμενη επιλογή μου να είναι κάτι αντίστοιχο, Galaxy Tab s7/s7+ και για εκεί πήγαινα αλλά επικράτησε η λογική. Δεν το χρησιμοποιώ πλέον για δουλειά, αλλά το χρησιμοποιεί η 6 ετών κόρη μου. Είπα λοιπόν αντι να τις δώσω ένα εργαλείο 700+ € και να τα κλαίω μετά, να αγορασω το A7. Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό πολύ καλύτερο. Φοβερός ήχος από 4 ηχεία με υποστήριξη Dolby atmos. Φωτεινότητα και ευκρίνεια πολύ καλά, το μόνο αρνητικό είναι ότι η οθόνη είναι TFT... θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον IPS, δε ζήτησα amoled αλλά τουλάχιστον ips, το προηγούμενο είχε εκπληκτική οθόνη αλλά είπαμε άλλη κατηγορία. Κατά τα άλλα το A7 ανταπεξερχεται πολύ καλά σε βασικά καθημερινά πράγματα, ταινίες, nova go, otetv go, σερφαρισμα κλπ. Δε μπορώ να σχεδιάσω (που είναι και η δουλειά μου) αλλά τον τελευταίο καιρό δεν σχεδίαζα στο tablet ούτως ή άλλως. Όσοι πάντως ψάχνεται για μια καθημερινή συσκευή το προτείνω. Ελαφρύ, σασί από αλουμίνιο. Όχι φοβερές κάμερες αλλά δεν τις χρειάζεσαι. Μεγάλη μπαταρία με φοβερή διάρκεια. Και θα πάρει και android 11.