Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Dex s6 lite

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-06-2022 10:08 AM)
713 Προβολές σελίδας
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
Καλημέρα στην δυνατή κοινότητα, θέλω να συνδέσω το tablet μου s6 lite με οθόνη υπολογιστή στην λειτουργία Dex  πως μπορώ να το κάνω 

Σας ευχαριστώ 

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, το pc / laptop υποστηρίζει dex?
Αν ναι, με τι που θα τα συνδέσεις θα σου βγάλει μήνυμα αν θέλεις να ξεκινήσεις το περιβάλλον dex.
(Θα πρέπει αφού τα συνδέσεις να τρέξεις το dex από το tablet και να ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου ζητήσει)

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σύνδεσε το tablet με το pc με ρο καλώδιο που έχεις usb σε usb (του tablet λογικά είναι type c) αν είναι type c και απο τις δύο πλευρές θα χρειαστεί να έχεις type c και στο PC, εναλλακτικά καλώδιο με διαφορετικές usb αρκεί να είναι γνήσιο...
Μόλις συνδεθούν ανοίγεις το dex από το tablet και θα ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου δώσει...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

8 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, το pc / laptop υποστηρίζει dex?
Αν ναι, με τι που θα τα συνδέσεις θα σου βγάλει μήνυμα αν θέλεις να ξεκινήσεις το περιβάλλον dex.
(Θα πρέπει αφού τα συνδέσεις να τρέξεις το dex από το tablet και να ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου ζητήσει)
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
Πως βλέπω άμα υποστηρίζει;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σύνδεσε το tablet με το pc, και θα δεις... τι windows έχει το pc?
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
10 pro
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Από όσο θυμάμαι θα αναγνωρίσει το dex...
Βασικά έχεις dex στο tablet, το πήρες update...?¿
Δοκίμασες να το συνδέσεις (με καλώδιο) και να ενεργοποιήσεις το dex?
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
Έχω dex στο tablet και έχω πάρει το update πρέπει να το συνδέσω στην θύρα του υπολογιστή ή κάπου αλλού
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
Απλά δεν είναι laptop είναι pc
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σύνδεσε το tablet με το pc με ρο καλώδιο που έχεις usb σε usb (του tablet λογικά είναι type c) αν είναι type c και απο τις δύο πλευρές θα χρειαστεί να έχεις type c και στο PC, εναλλακτικά καλώδιο με διαφορετικές usb αρκεί να είναι γνήσιο...
Μόλις συνδεθούν ανοίγεις το dex από το tablet και θα ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου δώσει...