Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα με την λειτουργία του quick share.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-02-2022 02:55 PM)
280 Προβολές σελίδας
Locutus
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα. 
Έχω το tablet tab A 2019 και δεν μπορώ να λάβω και να αποστείλω αρχεία με το quick share.
(Το quick share στις άλλες δύο συσκευές που έχω λειτουργεί κανονικά. Μόνο αυτή έχει πρόβλημα.) 
Έχω κάνει καθαρισμό της cache και δεδομένων της εφαρμογής.
Έχω κάνει wipe cache partition και repair app.
Έχω δοκιμάσει από safe mode 
Έχω κάνει επανεκινήσεις.
Το πρόβλημα παραμένει.(ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες).
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει;

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μήπως διορθώσει. Προσοχή όμως γιατί θα πρέπει να ξανά περάσεις κωδικούς wifi και να ξανά κάνεις δημιουργία ζεύγους για τις Bluetooth συσκευές που είχες καθώς η επαναφορά δικτύου τα διαγράφει όλα. Μια άλλη μέθοδος που μπορείς να δοκιμάσεις πρώτα από την επαναφορά δικτύου καθώς είναι πιο ανώδυνη, είναι να κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων της εφαρμογής quick share, ώστε να γυρίσει σε αρχική έκδοση μήπως φταίει κάποια ενημέρωση αφού λες πως πριν λειτουργούσε και ξαφνικά το έπαθε. Μετά, όποτε θελήσεις ξανά κάνεις ενημέρωση της εφαρμογής βέβαια.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

10 Απαντήσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μήπως διορθώσει. Προσοχή όμως γιατί θα πρέπει να ξανά περάσεις κωδικούς wifi και να ξανά κάνεις δημιουργία ζεύγους για τις Bluetooth συσκευές που είχες καθώς η επαναφορά δικτύου τα διαγράφει όλα. Μια άλλη μέθοδος που μπορείς να δοκιμάσεις πρώτα από την επαναφορά δικτύου καθώς είναι πιο ανώδυνη, είναι να κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων της εφαρμογής quick share, ώστε να γυρίσει σε αρχική έκδοση μήπως φταίει κάποια ενημέρωση αφού λες πως πριν λειτουργούσε και ξαφνικά το έπαθε. Μετά, όποτε θελήσεις ξανά κάνεις ενημέρωση της εφαρμογής βέβαια.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Στο μενού ρυθμίσεις >εφαρμογές δεν μου την δίνει στην λίστα των εφαρμογών.
Πως μπορώ να την βρω για να κάνω την απεγκατάσταση των ενημερώσεων;
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Περίεργο, θα έπρεπε να στην εμφανίζει. Μήπως δεν είναι καν εγκατεστημένη γι αυτό δεν στη βγάζει; Δοκίμασες να εμφανίσεις και τις εφαρμογές συστήματος; Για δες στο κατάστημα αν την κατεβάζει. https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.app.sharelive&cId=000005735... Στο γρήγορο μενού όταν το σύρεις κάτω υπάρχει εικονίδιο quick share;Screenshot_20220205-162043_Samsung Members.jpg
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Στο κατάστημα μου την δείχνει εγκατεστημένη.
Σε καμία συσκευή μου δεν μου την δείχνει στη λίστα των εφαρμογών. (Α71,tab A7) αλλά υπάρχει σε όλες με τις λειτουργίες που έχει.
Και λειτουργεί κανονικά στις άλλες.
Όταν πάω να κάνω μεταφορά μου λέει "αποτυχία σύνδεσης".
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έγραψες πως έκανες εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων της εφαρμογής. Αν δεν στην εμφανίζει στις εφαρμογές πως τη βρήκες και τα έκανες αυτά;
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δεν έχει τις τρεις τελείες πάνω δεξιά; εκεί είναι η επιλογή για απεγκατάσταση ενημερώσεων.Screenshot_20220205-162707_Settings.jpg
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Στο κινητό έχει.
Στα δύο tablet δεν έχει τρεις τελείες.
Screenshot_20220205-163402_Settings_277_1644071836.jpg
Locutus
Navigator
Επιλογές
Δεν θυμάμαι πως το έκανα πριν ,αλλά τώρα την βρήκα.
Δεν έχει όμως τις 3 τελείες.
Locutus
Navigator
Επιλογές
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου.
Σε ευχαριστώ!!