Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

VoLTE Galaxy Tab S7+

(Subiect creat la: 12-10-2024 03:35 PM)
390 Vizualizări
roandrey
Explorer
Opțiuni

Există cumva această funcționaliate pe acest model de tabletă? Nu găsesc nicio opțiune în setări, nu e din cauza operatorilor, deoarece am verificat cu toate cartelele posibile. Țin să menționez faptul că tableta e la curent versiunea de soft. M-ar interesa să știu, de asemenea, dacă există și pe următoarele serii (Tab S8, Tab S9), dacă se poate confirma acest lucru. Versiunea Androidului e 13, cu OneUI 5.1.1

11 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Volte sau apel 4g este data de operatorul de telefonie.
Daca ai SIM de la Orange o să ai apel 4g , de la Telekom parca este Volte.
Verifica la setări/conectivitate/rețele mobile.
1728739155674.jpg
roandrey
Explorer
Opțiuni

Am verificat înainte, nu apare nimic de genul în setări 

0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Pai ai SIM in ea ?
roandrey
Explorer
Opțiuni

Normal că am... nu apare vreo opțiune de Apel 4G

0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Pune un screenshot cu rețele mobile
roandrey
Explorer
Opțiuni

Screenshot_20241012_180257_Call settings.jpg

0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Văd că nu ai bifa pentru apel 4g....
Poate nu suporta tableta ?!
roandrey
Explorer
Opțiuni

Asta întrebam... pe internet am mai găsit niște discuții legate de VoLTE pentru tableta asta, dar unii ziceau că ar avea, alții nu... asta pentru că în unele regiuni ar exista, iar în altele nu. Așa și cu modelele mai noi, aparent. De aceea am întrebat aici, dacă m-ar putea lămurii cineva și măcar să-mi confirme chestia asta

0 Aprecieri
GeorgeH
Legend
Opțiuni
În primul rând, depinde de operator, chiar dacă device-ul suportă Volte, este posibil să nu îți meargă. În cazul în care device-ul suportă Volte, trebuie să iei legătura cu operatorul să îl întrebi dacă modelul tău funcționează sau nu. Sau verifică pe site-ul operatorului.
--------------------------------------------------
„Inteligența pe glob este constantă în timp ce populația este în creștere”
roandrey
Explorer
Opțiuni

Pe siteurile operatorilor nu există vreo mențiune anume, am încercat și prin contact la relații clienți și nu au știu să-mi dea vreun răspuns, îndemnându-mă să verific pe siteul producătorului dacă modelul suportă această funcție. De aceea am întrebat aici, nu am reușit să găsesc nimic specific legat de funcția propriu-zisă

Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Cu sim Digi sigur o sa ai Volte.
0 Aprecieri