Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Update software seria Tab S10

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
162 Vizualizări
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Am gasit acum informatia asta:
Ce m-a surprins cel mai mult a fost ideea ca tabletele primesc updateuri de soft trimestrial, nu lunar ca telefoanele (cel putin, cele varf de gama). 
Sincer, nu cunosteam acest mecanism si as fi curios daca alti forumisti stiau de aceasta politica a Samsung in ceea ce priveste tabletele si daca afirmatia este reala. 
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Da, este cunoscut că tabletele primesc update trimestrial. Poți verifica această informație și pe site-ul Samsung.
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

12 Răspunsuri
Member_sdseerdeed3
Pathfinder
Opțiuni
Din câte am înțeles e adevărat că tabletele chiar și astea de vârf primesc mai rar update decât telefoanele samsung, probabil că lumea nu prea ajunge să țină frecvent informații sensibile pe tabletă cum sunt aplicațiile bancare.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pai ți-am spus asta în postarea anterioara. Tabletele primesc update-uri de securitate o dată la 3 luni. Uite aici o lista cu mai multe dispozive: https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Ok.
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Cam asta intelesesem si eu din articol....ratiunea din spatele acestei politici nu am vazut-o explicata nicaieri dar motivatia cu aplicatiile bancare ar putea fi luata in calcul.
0 Aprecieri
Member_sdseerdeed3
Pathfinder
Opțiuni
Pai lumea nu prea tine aplicatii bancare și tot felul de date sensibile pe tabletă cum e la telefon. Cei mai mulți folosesc tableta să vadă filme, să citească cărți, cautat ceva pe net și eventual ca un mini laptop să mai scrie mici documente.
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Aplicatiile bancare au fost doar un exemplu...sunt atatea date si informatii care pentru tine pot fi sensibile, fara a fi bancare. In fine, m-am lamurit cu privire la calendarul si ritmul in care Samsung updateaza so-ul sau securitatea tabletelor sale. Multumesc si o zi frumoasa tuturor.
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Da, este cunoscut că tabletele primesc update trimestrial. Poți verifica această informație și pe site-ul Samsung.
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cred că ține de prioritizare și de volumul vânzărilor de smartphone-uri versus tablete, chiar dacă tableta este cu SIM.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
In mod sigur conteaza mult si asta!
Grizonat
Student
Opțiuni
Salutare!Cum pot avea și eu One Ui 8.5 Beta?Am un s22 ultra!Cum mă înscriu aici?Mulțumesc!
0 Aprecieri
Member_sdseerdeed3
Pathfinder
Opțiuni
Nu e disponibil în România programul beta și am înțeles ca e doar pe seria s25 beta acum.