Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Update Android 11 pentru Tab A7

(Subiect creat la: 30-03-2021 11:48 AM)
354 Vizualizări
DanVlad
Pioneer
Opțiuni
Buna ziua ! 

Sunt proaspat posesor de Tab A7 si vroiam sa stiu daca primeste update la android 11 sau OneUI 3.0 ?
Cei care au Tab A7 au reusit cumva sa creasca luminozitatea o ideie m ai mare ?
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Tableta ta este programata sa primeasca actualizarea in Iulie. Posibil sa ajunga chiar mai devreme.

Citeste mai multe aici: https://eu.community.samsung.com/t5/aplica%C8%9Bii-%C8%99i-servicii/c%C3%A2nd-vine-android-11-pe-tel...

Legat de luminozitate, nu poti sa o cresti mai mult decat maxim (pui pe off adaptive brightness si tragi in dreapta bara de luminozitate). 

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Tableta ta este programata sa primeasca actualizarea in Iulie. Posibil sa ajunga chiar mai devreme.

Citeste mai multe aici: https://eu.community.samsung.com/t5/aplica%C8%9Bii-%C8%99i-servicii/c%C3%A2nd-vine-android-11-pe-tel...

Legat de luminozitate, nu poti sa o cresti mai mult decat maxim (pui pe off adaptive brightness si tragi in dreapta bara de luminozitate). 

DanVlad
Pioneer
Opțiuni
Am facut asta credeam ca este o posibilitate ceva din setarile avansate !!
0 Aprecieri
DanVlad
Pioneer
Opțiuni
Super eu am facut o comparatie pe gsm arena si specifica doar pentru s6 lite ! Multumesc !!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Stiu ca sunt ceva workaround-uri pentru a face asta insa nu cred ca poti fara sa root-ezi dispozitivul si nici nu ti-as recomanda.

Arunca un ochi pe site-uri de genul xda-developers sa vezi daca gasesti ceva. 

DanVlad
Pioneer
Opțiuni
Probabil daca se plangeau m ai multi de asta poate dadea un update samsung si crestea cateva procente luminozitatea ! La o baterie de 7000 mAh ...puteau face asta cu asumarea proprietarului daca vrea sau nu sa o tina la maxim!
0 Aprecieri