Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

🤍

(Subiect creat la: 12-01-2023 06:17 PM)
610 Vizualizări
Patricia1003
Apprentice
Opțiuni
Bună, am și eu nevoie de ajutor , are cine idee unde aș putea sa gasesc un cover book cu tastatură încorporată pentru un S 8 Tab Ultra? 
7 Răspunsuri
qstarlette
Pathfinder
Opțiuni
Salut,
Ai încercat să cauți pe Google? Există mai multe site-uri de unde îti poți cumpăra.

Am găsit asta pe emag, de exemplu: https://www.emag.ro/husa-de-protectie-samsung-book-cover-keyboard-pentru-tab-s8-ultra-black-ef-dx900...
Patricia1003
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos, dar am colindat cred ca aproape toate site-urile si ,ca si acesta , este stoc epuizat 😔
qstarlette
Pathfinder
Opțiuni
Da, trist. Ai putea încerca varianta colegului @RapierXDA, poate va fi bună.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
https://www.fruugo.ro/samsung-galaxy-tab-s8-ultra-standing-cover-and-keyboard-case-with-s-pen-holder...

Asta?

P. S. Din ce vad asta de pe Frugoo nu este originala Samsung dar este cam la jumatate de pret din ce vad fata de cea de pe eMAG.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Patricia1003
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos, l-am văzut și eu , dar nu stiu daca va fii compatibilă , daca nu este originala 🤔
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atata timp cat scrie clar ca este pentru acest model, ar trebui sa se potriveasca. Si nu in ultimul rand, este o comanda online si ai drept de retur in 14 zile conform legii fara sa fii obligata sa comunici un motiv. Daca este singura varianta de husa gasita, o poti comanda, vine, ii faci proba si in caz ca te nemultumeste, ii dai retur.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Patricia1003
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos ☺️
0 Aprecieri