Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Uhm.....

(Subiect creat la: 28-10-2025 08:40 AM)
159 Vizualizări
BurtanMarian
Pioneer
Opțiuni
Neața, mi-am deschis tableta si am deschis si o notificare pe Discord, a durat cam ~13 secunde să o deschidă iar după când în sfârșit s-a deschis am făcut cunoștință cu o eroare chiar ciudată: System UI isn't responding
I-am dat un restart acum, sper că e bine acum.
6 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pai și-a revenit după restart? Vezi dacă mai apare eroarea respectiva.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Se mai intampla ca la Windows 😊 E recomandat sa mai dai restart din cand in cand.😉

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Caută... citește... postează.
Dacă un răspuns ți-a rezolvat postarea, marchează-l ca soluție.
blank__
Troubleshooter
Opțiuni
Nu ai spus ce tabletă ai și nici titlul nu e prea clar. Dacă e o tabletă de buget, e destul de normal să se întâmple din când în când. Ți s-a mai întâmplat până acum? Eu mai am uneori probleme cu Discord, dar aplicația în sine nu prea are cum să cauzeze un crash la System UI. Poate ai spațiul aproape plin sau sunt prea multe aplicații deschise în fundal. Ai verificat asta?
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

@BurtanMarian intr-adevar un titlu reprezentativ ajuta si alti utilizatori cu probeme similare cum ti-a sugerat @blank__ . Ai mai multe detalii aici:

https://eu.community.samsung.com/t5/regulile-comunit%C4%83%C8%9Bii-faq/cum-s%C4%83-scrii-un-titlu-bu...

ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Te și joci pe tabletă? Observ că întâmpini diverse probleme cu tableta, așa că ți-aș recomanda o resetare la valorile din fabrică.
Este posibil sa fie prea mult pentru tabletă la ce o folosești tu, tab A9 fiind totuși o tabletă low range.
Poate ar trebui să te orientezi spre un model din gama S. Sau alt brand care acoperă nevoile tale.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Consulta si ghidul asta: https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/ghid-optimizare-telefon-tableta/td-p/13515426.

Iar daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.

0 Aprecieri