Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tableta S9FE

(Subiect creat la: 17-08-2024 07:45 PM)
444 Vizualizări
theotav
Explorer
Opțiuni
Mi am luat un S9fe și per total sunt super mulțumită de ea, dar chestia e ca se încălzește în coltul din stânga jos și doar în partea aia ceea ce mi se pare ciudat. Și înțeleg sa se incalzeasca când joc jocuri sau ceva care suprasolicita tableta, dar mi se pare ciudat ca atunci când doar ma uit pe internet puțin deja se încălzește sau când ma uit pe yt. Nu arde sau asa dar e mai calda decât ar trebui și având în vedere că doar ma uit pe internet... Chiar nu știu dacă e ok sau nu asa ca am zis sa întreb și aici dacă a mai pățit cineva asta? Pentru ca dacă e vreo problema as da o retur. Menționez că tableta o am de 2 zile (am mai auzit ca ar dura o săptămână pana sa se obișnuiască dar oricum).
5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bună ,

Probabil în zona respectiva se afla procesorul. Din ce spui.. Nu e nimic de îngrijorat, eu as sta liniștit dacă as fi în locul tău.
Temperatura ambientala e mai ridicata decât de obicei și asta contribuie la încălzirea dispozitivelor ...
theotav
Explorer
Opțiuni
Asa ma gandeam și eu ca acolo e posibil sa fie procesorul dar tot ma gandeam😆. Oricum mersi mult🤗
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu plăcere! Bucură-te de tableta și nu te stresa.
Dacă începe sa se încălzească mai tare, vedem atunci... Tine-ne la curent.
theotav
Explorer
Opțiuni
Da clar🤗
3Merlin
SuperStar
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România, Teodora!
Îți recomand următoarele:
1) citește tutorialele lui @AlphaBlue (a scris un tutorial, în două părți, despre Good Guardians) și @ElfStone despre bateria reîncărcabilă.
2) Instalează (dacă n-ai făcut-o deja) suita de aplicații Good Guardians, disponibilă în Galaxy Store.
3) Rulează Device Care (Întreținere dispozitiv) zilnic.
4) Verifică, cel puțin săptămânal, dacă există actualizări pentru aplicațiile pe care le folosești frecvent (YouTube, de pildă); pentru sistemul de operare (Android) e suficient o dată pe lună.
5) Setează-ți telefonul și tableta să se restarteze automat în fiecare săptămână. Eu am ales lunea, la ora 4:00 am.
Spor la treabă!
😉