Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tableta pentru facultate

(Subiect creat la: 30-12-2023 01:28 PM)
1129 Vizualizări
mmmm123
Journeyman
Opțiuni
Salut! Caut o tableta pentru scris, salvat si citit documente si web browsing, adica in principiu pt studiu.
Ce tablete imi recomandati? Vreau sa ma tina minimum 5 ani.
Initial ma uitam la s9fe/s9fe+ dar dupa mi s a zis ca s9 are procesorul mai bun si overall este mai buna si astfel ma va tine mai mult.
Voi ce ziceti? Sau ce recomandari de alte tablete aveti? nu trebuie sa fie neparat samsung.

11 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut, i-ați Tab S8, are un procesor mai bun, și are doar 1 singur an de la lansare. Tab S8: Snapdragon Gen 1 vs Tab S9 FE+: Exynos 1380 (nu mă lasă să îți pun link-ul de la comparația dintre procesoare și tablete, dar caută gsmarena pe google, și alegeți prima dată Tab s9fe+ , apeși pe ea, ii dai compare, și cauți Tab s8, apeși pe Tab s8, și ar trebui sa îți apară comparația între cele două, pentru a vedea comparația dintre cele 2 procesoare, cauta le google Snapdragon Gen 1 vs Exynos 1380) , sper ca te-am ajutat :smiling-face:
mmmm123
Journeyman
Opțiuni
salut! mersi mult
si s8 cat zici ca m ar tine? minim 5 ani ma tine?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Undeva între 4-6-7 ani dacă nu o folosești intr-un mod foarte intensiv (sa te joci foarte mult jocuri cu grafici mai "dezvoltate", sa o lași mereu sa se descarce pana la 0%, etc.). Oricum te tine foarte mult dacă știi sa ai grija de ea, mult succes la facultate :smiling-face:
mmmm123
Journeyman
Opțiuni
mersi mult!!
mmmm123
Journeyman
Opțiuni
hei! totusi, nu crezi ca un s9 fe+ ar fi suficient pt ce am scris mai sus in postare? Te intreb pentru ca sunt ft indecis intre s9 si s9fe+ din cauza diferentei de dimensiuni. Stiu ca s9 e mai buna dar s9 fe+ e si mai mare si nu stiu, ma gandesc ca ar fi mai bine pt a citi carti sau a scrie.
Cei dea samsung mi au zis ca pt ce am eu nevoie fe-urile sunt suficient dar nu nu sunt convins
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut, ti-am recomandat S8-ul deoarece are un procesor mai bun cam cu aproximativ 30-40%. Snapdragon-ul este mai optimizat și are frecvente mai mari și ajută mai mult la anumite task-uri. Dacă vrei neapărat S9 FE/FE+ iați-l, tu ai cerut un sfat, eu țila-m dat. Faci ce vrei. Dacă nu înțelegi, s8-ul este lansat cu un an în urmă față de s9 fe/fe+, dar s8-ul este mai bun pe partea de componente. Faci ce vrei, alegerea ta :smiling-face:
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Cred ca era interesant daca mentionai si un buget. Altfel din seria Tab S9 nu dai gres cu niciuda fiind ulterior diferenta de ecran si bani.
Altfel mai bine seria Tab S8 decat S9 FE
mmmm123
Journeyman
Opțiuni
cred ca in jur de 4000
ma gandesc la s8 ca s a mai ieftinit de cand a iesit s9.
S9 il gasesti pana in 4000 de lei pe niste site uri mai dubiosele si nu m as risca sa l iau de acolo
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Cu 4000-4500 poti gasi un s8+ de 256 GB. Nu recomand sub 256.

Acum nu prea conteaza site ul atat timp cât este sigilat, original și versiune de Europa. Garanția este la nivel european direct la producător indiferent de magazin sau tara de unde cumperi.
mmmm123
Journeyman
Opțiuni
nu pot sa o iau cu 128gb si sa i pun memory card?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mă scuzați că vă zic, dar puteți vorbi mai normal?