Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tableta Blocata

(Subiect creat la: 14-11-2020 08:53 PM)
534 Vizualizări
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Buna seara!Am un Samsung Galaxy Tab E.Eu am instalat Lineage OS 14.1.Dupa instalare tableta a ramas blocata pe logoul Lineage OS.Am incercat sa intru in recovery(TWRP) pentru a reinstala sistemul de operare dar tableta a ramas blocata pe logoul TWRP.Am incercat sa reinstalez recovery-ul dar Odin nu a detectat tableta.Ce pot sa fac?
0 Aprecieri
6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stiu daca aici e locul potrivit pentru genul acesta de discutii. Probabil vei primi mai mult ajutor pe forum-uri de genul xda-developers. Sigur gasesti o gramada de informatii pe internet, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti.
Poate te ajuta totusi cu vreo informatie si cineva de pe aici care stie, dar tot cred ca merita sa incerci si pe forum-uri axate pe genul acesta de discutii.

0 Aprecieri
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc pentru sfat!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere si bafta cu tableta!

Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Oricum cred ca imi cumpar una noua
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sa te duci cu ea la service samsung si sa ceri resoftare
eu doar asta o vad ca variantă
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Samyyq 

Samsung nu încurajează sub nicio formă modificarea software-ului original. Îți recomandăm să mergi la un service autorizat Samsung, acolo sigur vei primi ajutor calificat.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!