Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tableta 5g de pe olx

(Subiect creat la: 17-05-2024 08:15 PM)
71 Vizualizări
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Cum pot fi sigur ca tableta nu e furata sau cumparata prin abonament ca sa ma trezesc cu ea blocata? Ma puteti ajuta cu un sfat? Ce sa verific. Tab s9 plus 5g
8 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
În baza IMEI-ului ! Și dacă ai specificat Olx, dacă tableta are factura plus garanție valabila în baza dovezii facturi fiscale de achiziție ( daca are) . În caz contrar....
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
1. Ceri tableta & cutia + ce mai are în ea ( cărticele, cablu date,etc)
2. Bon fiscal
3. Sa nu fie cumpărată din magazine stil vodafone, digi, te ai prins tu...
Sunt șanse mari sa fie luata în rate
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Daca o cumpar prin olx se ia in considerare awb ul eliberat de curier in cazul in care e furata? Ca o dovada de unde am luat o
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Chiar nu știu.
Normal daca ai o factura care dovedește faptul ca ai cumpărat acest produs de la cutarescu, normal ar fi sa te poți ajuta de ea în caz de o blochează sau de ai probleme cu legea.
Bafta!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu cred că e important AWB-ul contează IMEI-ul ( după cum am spus mai devreme) și bineînțeles dacă dispozitul are factura și garanție valabila! Dar ptr siguranța mai buna, poți încerca retailerii cunoscuți gen Altex, Emag, etc...
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Într-o țară normală, in mod cert reprezintă o dovadă !
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cel mai simplu este verificarea imei-ului. https://imeicheck.com/imei-check

Daca are doar tableta fara nimic la ea (garanție , bon ,etc) zi mai bine pas.
Daca ceva e prea ieftin poate sa fie o țeapă scumpă.
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Eu am am fost și am luat o tableta tab s7 plus , impecabilă, la cutie de 12. 4 și am verificat-o pe loc. Adică am cautat IMEI -UL , m-am uitat la camere sa vad dacă sunt false , la cum se mușcă tableta , am făcut câteva poze și după m-am decis.
La fel am procedat și cu cealaltă tabletă a mea, tab s9 plus FE , impecabilă , nouă cu garanție de la amanet. Creioanele ambele țiplă, la fel am procedat și cu aceasta. Pe prima i-am dat-o mamei , și a doua este a mea , o am de ceva timp și nu s-a blocat niciodată . Multe am luat de pe olx , însă am verificat și mi-am dat seama dacă este țeapă sau nu .
0 Aprecieri