Anonymous User
Neaplicabil
11-09-2022 11:29 AM - editat 11-09-2022 03:12 PM
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
Galaxy Tab S7+ (SM-T970)
CSC EUX
Posibil să nu fie ceva important însă abia aseară am descoperit un update binevenit(One UI 4.1.1 cumulat cu patch de securitate August 2022)pentru un dipozitiv excelent construit,care nu mi-a creat absolut niciodată probleme de când l-am achiziționat(28 Iunie 2021).
După instalare,voi analiza elementele noi apărute și dacă este cazul voi reveni cu detalii.Oricum în capturile de ecran atașate există toate informațiile esențiale.
🙂

CSC EUX
Posibil să nu fie ceva important însă abia aseară am descoperit un update binevenit(One UI 4.1.1 cumulat cu patch de securitate August 2022)pentru un dipozitiv excelent construit,care nu mi-a creat absolut niciodată probleme de când l-am achiziționat(28 Iunie 2021).
După instalare,voi analiza elementele noi apărute și dacă este cazul voi reveni cu detalii.Oricum în capturile de ecran atașate există toate informațiile esențiale.
🙂
2 Răspunsuri

Anonymous User
Neaplicabil
11-09-2022 11:47 AM - editat 11-09-2022 11:49 AM
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Salut Marius,posibil să fie Android 12L.Dacă instalezi update-ul pentru că sigur ai primit şi tu te rog să confirmi.Eu abia spre seară îl instalez.
https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-s7-android-12l-one-ui-4-1-1-update-released-korea/
https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-s7-android-12l-one-ui-4-1-1-update-released-korea/

Anonymous User
Neaplicabil
11-09-2022 11:59 AM - editat 11-09-2022 12:02 PM
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
O să ajungă cât de repede.Nu există tableta cu varianta bluetooth,toate au bluetooth.Există doar versiuni 5G/LTE care au suport pentru SIM şi doar cu Wi-Fi fără SIM.Tu probabil ai versiunea Wi-Fi ca şi în cazul meu dealtfel,doar că a ta este Tab S7.
P.S. Varianta pentru Europa a tabletei mele are tot Snapdragon să ştii.Din showroom-ul Altex cumpărată.
P.S. Varianta pentru Europa a tabletei mele are tot Snapdragon să ştii.Din showroom-ul Altex cumpărată.