Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tab A9+, One UI8, One Hand Op+

(Subiect creat la: marţi)
78 Vizualizări
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Salut,

Azi am primit actualizarea la One UI8. 
Din momentul update-ului nu mai funcționează One Hand Operation +, practic nu mai pot folosi gesturile de la marginea ecranului. Aveam setat atât in dreapta cât și în stânga să îmi apară widget-uri, aplicații etc. Dacă intru efectiv în One Hand Operations atunci funcționează totul ok. 
Versiune 8.5.11.0
Dacă se mai confruntă cineva cu situația asta și a rezolvat-o cumva... Mulțumesc 
6 Răspunsuri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut, restart ai incercat? Eventual stergere partitie cache.
https://youtu.be/S-6n_aBa4fI?si=pu666tLULKc_2ojA
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Am șters, când o să am chef și răbdare o să încerc cu reinstalarea
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Ai încercat să reinstalezi One Hand Operation sau să ștergi cache aplicației?
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Cache-ul l-am șters. În ultimă fază o să-l reinstalez (când o să am chef să reiau de la zero toate configurările) 😀
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Dobro !

Înțeleg perfect reticența de a o lua de la zero cu configurările. One Hand Operation+ are atâtea opțiuni de finețe încât e o durere de cap să le refaci manual.

Totuși, am o veste bună! Nu trebuie să pierzi nimic dacă reinstalezi. Aplicația are o funcție de Backup/Export integrată care te salvează în situația asta:

1. Intră în One Hand Operation +.

2. Mergi la cele 3 puncte din dreapta sus -> Setări.

3. Caută opțiunea "Backup settings" (Copiere de rezervă) sau "Export profile". Salvează fișierul local.

4. Acum poți dezinstala liniștit și reinstala aplicația (așa cum au sugerat @ElenaP  și @MariusG14 ).

5. După reinstalare, folosești opțiunea "Restore" și totul revine la normal instantaneu.

Un alt posibil motiv care îți cauzează problemă ar fi că după update-ul la One UI 8 nu s-a revocat permisiunea Appear on top. Uneori, update-urile majore resetează permisiunile sensibile pentru modulele Good Lock.

• Setări -> Aplicații -> One Hand Operation + -> Appear on top (permite).

Sper să rezolvi rapid cu una dintre metode!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Salut! Am reinstalat dar nu se rezolvă problema. Mai aștept...poate mai au și alții situația asta 🙂
0 Aprecieri