Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Second Sceen Tab S7 FE

(Subiect creat la: 08-10-2022 11:03 AM)
261 Vizualizări
Albert123412
Explorer
Opțiuni
Hello comunitate.  Am întâmpinat o problema cam ciudata.  Nu găsesc nicăieri butonul SECOND SCREEN din dropdown menu .Nici înainte de update-ul la 4.1.1 nici după.  Frate-meu îl avea și funcționa având aceeași tableta ca și a mea . Care e ciudățenia? La nici 1 minut după update-ul la android 12 (4.1.1) , i-a dispărut. Exista vreo posibilitate sa pot instala din nou opțiunea sau unde sa o găsesc? Mulțumesc 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Din drop down apasă pe smart view -> cele 3 puncte verticale din dreapta sus -> settings -> about smartview -> și apeși de vreo 10 ori pe SmartView (pe textul incercuit). O sa iti apară developer options pentru smartview si de acolo ai opțiunea de second screen.Screenshot_20221008_110130_Smart View.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Din drop down apasă pe smart view -> cele 3 puncte verticale din dreapta sus -> settings -> about smartview -> și apeși de vreo 10 ori pe SmartView (pe textul incercuit). O sa iti apară developer options pentru smartview si de acolo ai opțiunea de second screen.Screenshot_20221008_110130_Smart View.jpg
Albert123412
Explorer
Opțiuni
Gosh thanks. De ce agenții de customer suport nu știau acest fix? Am stat 4 ore cu ei în chat
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ma bucur ca a funcționat!
Nu pot sa iti răspund la întrebarea ta, dar probabil e greu sa le știi pe toate.
De asta avem Samsung Members! 🤣
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
😄
De vreo 22 zile de pe Reddit exista această rezolvare. Este o soluție temporară până se va corecta eventual printr-un update ulterior.
https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/xfess8/second_screen_missing_after_411_s7fe/
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

De unde știi că se va corecta? Poate rămâne așa.
Ai găsit vreo informație oficială legat de asta?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
"Este o soluție temporară până se va corecta eventual printr-un update ulterior."

Cuvântul eventual posibil că l-ai sărit.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atât timp cât nu exista o informație oficială legata de asta sunt doar presupuneri. Nu ar fi prima dată când sunt scoase funcții.
Din ce ai zis tu se înțelege că ar fi o greșeală și că se va rezolva... poate nu e cazul, asta e ce încerc să îți zic .
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu nu încerc să spun nimic. Am oferit sursa, fără a specifica decăt o realitate. Că în urma unui update la 4.1.1 a apărut problema şi că "eventual" tot în urma unui update se va remedia. Dacă dispar anumite elemente şi nu se specifică nicăieri că aşa este decizia Samsung...utilizatorii întreabă. 🙂
0 Aprecieri