Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Notes on both windows

(Subiect creat la: 31-10-2023 02:41 PM)
272 Vizualizări
aleciopr
Apprentice
Opțiuni
Hello!
I've just bought a tab S7 FE and I've tried to use the multi-window feature with Samsung Notes because I have some PDFs saved on the app and I also wanted to take some notes. I've searched for tutorials and everyone says to go to the Recents category, tap on the Notes app, drag it to the screen and on the other half to open Notes again, but it doesn't work for me as in the last step it just opens de full app. I don't know if the tablet doesn't have the feature or I just don't know how to use it. Please, help me out!
Thanks!!
Etichete (2)
6 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Esti pe comunitatea din Romania, poti scrie in Romana.

Deschiderea unei aplicatii de 2 ori se poate la aplicatiile multi-instanta. Acestea sunt (dupa spusele Samsung): Internet, Myfiles, Samsung Notes si MS Office. Totusi, functie de aplicatie si dispozitiv, este posibil sa nu functioneze peste tot.

Eu am testat acum pe S23 Ultra si pot deschide Samsung Notes in 2 instante in cele 2 ferestre dar este posibil sa nu mearga pe tablete sau sa difere versiunile aplicatiei(eu am versiunea din poza)Screenshot_20231031_144836_Samsung Notes.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
aleciopr
Apprentice
Opțiuni
Eu am si pe tableta si pe telefon (S22 plus) o alta versiune, mai exact 4.4.10.57, dar pe telefon merge sa deschid aplicatia in 2 ferestre. In acest caz, inseamna ca nu merge pe tableta. Multumesc!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu am pus OneUI 6 si tu nu ai inca update-ul pe S22 de aici dif de versiune

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Poti edita postarea si sa o traduci, te rog?

Merci! 🙂

aleciopr
Apprentice
Opțiuni
Scuze! A fost prima data când am postat si am crezut ca trebuie in engleza.
Am cumpărat recent o tableta tab S7 FE si aveam nevoie de acea funcție în care să deschid în 2 ferestre aceeași aplicație, mai exact Samsung Notes, dar nu functioneaza. Merge aceasta funcție la alte aplicații, dar nu și la Notes si voiam sa aflu dacă nu stiu eu sa folosesc funcția sau pur și simplu nu merge pe aceasta tableta.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stai liniștit!
Eu ziceam sa editezi postarea inițială și sa o traduci (ai buton de edit).