Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy tab S7plus WiFi Call

(Subiect creat la: 02-10-2020 10:04 PM)
663 Vizualizări
yledo
Explorer
Opțiuni
 Nu găsesc pe Samsung Galaxy tab S7plus, WiFi Call. Este capabilă?
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai varianta cu SIM? Daca da, ar trebui sa fie capabila. 
Daca e varianta doar WiFi, nu o sa functioneze.

yledo
Explorer
Opțiuni
Am varianta cu sim. 5G
0 Aprecieri
ElizaSeli
Navigator
Opțiuni
La specificaţii văd vă scrie Wi-Fi , dual-band, Wi-fi direct and hotspot
0 Aprecieri
yledo
Explorer
Opțiuni
Chiar nu găsesc opțiunea.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut, @yledo.
Rețelele mobile precum: Vodafone, Orange și Digi are acest serviciu de Apel Wi-Fi (Wi-Fi calling) sau Apel 4G (VoLTE), dar din câte știu tabletele nu beneficiază de această funcție ci doar telefoanele.
0 Aprecieri
yledo
Explorer
Opțiuni
O să merg la Orange , probabil mă dumiresc ei.
Mulțumesc!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Însă dacă nu găsești respectiva funcție pe tabletă, Apel Wi-Fi (Wi-Fi calling) înseamnă că tableta nu are.
Plus de asta știu că pe tablete nu există această funcție și asta pe toate tabletele.
Mult succes, dar nu va rezolva nimic Orange-ul dacă tabletele nu dispune de această funcție!
0 Aprecieri
yledo
Explorer
Opțiuni
Probabil. Chiar nu mă gândeam la acest neajuns.Totuși îi un produs premium
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Este un produs premium dar nu a stat cei de la Samsung nu s-au gândit că vei avea nevoie de respectiva funcție pentru a folosi o cartelă SIM ceva folosi Apel Wi-Fi sau Apel 4G.
0 Aprecieri
yledo
Explorer
Opțiuni
Mda. Probabil. Puteți să îmi recomandați o aplicație în acest caz?
Mai ajuta. Mersii!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca nu ai functia de Wi-Fi calling sau VoWiFI, nu e nici o aplicatia care sa te poata ajuta in cazul acesta.
Ce vrei sa faci mai exact? Esti intr-o zona fara semnal si vrei sa poti suna pe cineva?

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ca sa folosesti Wi-Fi call persoana apelata nu trebuie sa fie conectata pe Wireless. Nu are nici o treaba cu asta.
Wi-Fi call e pentru a ajuta calitatea apelului. Poti folosi Wi-Fi call cand nu ai semnal.
Daca nu esti sigur de ceea ce spui, mai bine nu spui decat sa induci oamenii in eroare.

0 Aprecieri
yledo
Explorer
Opțiuni
,,Apel și mesaje text de pe alte dispozitive" funcționează ,dacă , sunt sunat pe mobil și pot răspunde de pe tabletă. Așa cred. Dacă sunt sunat direct pe tabletă și nu am semnal nu cred că va căpăta semnal de pe telefon care are wifi call activat. Sper să fi fost destul de coerent
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, ai dreptate! Pentru a putea fi apelat cand nu ai semnal, iti trebuie VoWiFI sau Wi-Fi calling.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ti-ai raspuns tot tie. Daca mie imi ceri scuze, sa stii ca nu e nevoie. Iti spuneam doar sa fii mai atent ce spui, pentru ca creezi confuzie. Stai linistit, nu e nimeni aici sa se certe... suntem aici sa ne ajutam unii pe ceilalti.
Nu toata lumea se documenteaza suficient inainte de o achizitie.. de asta sunt si multe probleme 🙂

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @yledo !

Opțiunea la care faci tu referire este disponibilă pentru telefoanele mobile, nu pentru tablete.

Uite aici un link, să-ți faci o idee: https://www.cnet.com/news/what-is-wifi-calling-tmobile-verizon-att-google-fi-sprint-setup-faq/

Pentru WiFi calling trebuie să ai posibilitatea de a folosi un SIM pentru voce și funcții de WIFI calling în specificațiile dispozitivului pe care îl folosești, ceea ce nu este cazul la Tab S7 Plus.

De fapt, pe nicio tabletă Samsung nu există ViFi Call, care nu-i altceva decât Voice over WiFi (VoWiFi).

N-ar fi imposibil, tehnologic vorbind, dar probabil că nu există cerere pentru așa ceva.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!