Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S pen nibs

(Subiect creat la: 10-10-2025 09:52 PM)
597 Vizualizări
Noni16
First Poster
Opțiuni
Bună ziua! Dețin o tableta s10 fe+ care are și S Pen și m-ar interesa de unde pot să cumpăr S Pen nibsuri care sunt asemănătoare cu cel original și să fie compatibil cu tableta. Folosesc deviceul pentru facultate deci nibul se uzește destul de repede. Ceva recomandări...are sunt mai bune, de unde să le achiziționez?😁
Mulțumesc anticipat!
2 Soluţii
Soluţie
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu vad sa fie la ESD, acolo sunt originale:

https://shop.esdrom.ro/product/3296/rezerve-varf-s-pen-pentru-galaxy-tab-s7-s7-s7fe-s9-s9-s9-ultra-s...

Contacteaza-i si vezi daca sunt compatibile.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Caută... citește... postează.
Dacă un răspuns ți-a rezolvat postarea, marchează-l ca soluție.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. La ESD ROM găsești vârfuri originale pentru SPen.
Bănuiesc că cele de mai jos sunt compatibile și cu Tab S10 FE+. Poți să le dai un telefon pentru informații.
https://shop.esdrom.ro/product/3296/rezerve-varf-s-pen-pentru-galaxy-tab-s7-s7-s7fe-s9-s9-s9-ultra-s...

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

9 Răspunsuri
Soluţie
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu vad sa fie la ESD, acolo sunt originale:

Contacteaza-i si vezi daca sunt compatibile.
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. La ESD ROM găsești vârfuri originale pentru SPen.
Bănuiesc că cele de mai jos sunt compatibile și cu Tab S10 FE+. Poți să le dai un telefon pentru informații.
PJohn
Helping Hand
Opțiuni
Nu sunt compatibile cele de la ESD, cu acest cod. Varful negru este foarte tare si desi intra nu se comporta similar. Am cumparat nibsurile pentru S24U cu acest cod si dupa ce am vazut ca nu sunt ce trebuie(cel negru principal ma interesa), am cumparat un Spen pentru S24U si are nibsuri de rezerva(poza atasata), cu un cod care corespunde acestui produs de pe ESD.
Respectant analogia, daca Spenul tabletei avea varf moale, nu sunt bune.1jOePSoZMf.jpg1760183749444.jpg
0 Aprecieri
Opțiuni
Vin si eu cu o întrebare, dar de s25 ultra nu se gasesc?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pentru S25 Ultra nu am văzut încă, dar probabil cele de la S24 Ultra sunt compatibile.
Opțiuni
Ok, mersi!
PJohn
Helping Hand
Opțiuni
Vezi ce am raspuns anterior, nu sunt bune cele "recomandate" de ESD, varful negru principal este tare, nu moale ca cel original.
0 Aprecieri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Daca ai primit raspunsul poti sa marchezi ca solutie pe cel care consideri.
0 Aprecieri
PJohn
Helping Hand
Opțiuni
Nu te lua dupa ce scrie pe ESD. Eu am cumparat pentru S24 U si era un varf negru tare... nu cel original.
Cel original este cel din prima poza.
Cu tot cu transport(ca nu le aveau pe stoc la magazinul fizic) am platit cam mult... M-am enervat si mi-am luat un Spen care are varfuri de rezerva in cutie.
In toate rezervele ai un varf negru(tare sau moale) si un varf alb de plastic foarte dur.
Deci daca o sa cumperi un Spen nou:
1. O sa ai 2 Spenuri functionale;
2. Doua varfuri principale(negre).
Ca sa ai doua varfuri negre trebuie sa comanzi doua seturi la care adaugi costul transportului.
Daca varful Spenului tabletei era relativ moale, si la Spenul pentru S24U in cutie are acest tip de rezerva inseamna ca este acest produs de pe ESD care este si mai ieftin(codul rezervelor primite in cutia Spenului de S24u coincide cu a 3-a poza).QKgg0Fncyt.jpg1760173688026.jpg1760184745152.jpg
0 Aprecieri