cu o săptămână în urmă
Radu Dumitru (nwradu.ro) a testat tableta Samsung Tab 10 FE, despre care spune că ”s-a dovedit un fel de centru multimedia al casei pe care oricine din familie poate să îl folosească și să consume conținut online, cum ar fi de la YouTube sau Netflix, să stea pe net și, la o adică, chiar să facă niște muncă mai intensă datorită ecranului de mari dimensiuni pe care modul split screen se potrivește mult mai bine”.
Vă invit să citiți review-ul complet direct din articolul său, disponibil aici: https://www.nwradu.ro/2025/05/samsung-tab-s10-fe-tableta-13-inci-functii-destepte-stylus-inclus/
Concluzia sa: ”Tab S10 FE+ este o tabletă mid-range mai performantă decât mă așteptam și mai utilă de fapt prin faptul că stylusul inclus și tot mai multe programe adaptate deschid multe scenarii de utilizare. Singura observație ar fi legată de preț. Varianta de 10 inci, Tab S10 FE “fără plus” este totuși semnificativ mai ieftină decât cea de 13 inci și doar diagonala ecranului diferă între ele, în rest fiind identice hardware (mai puțin bateria, desigur)”.
cu o săptămână în urmă - editat ultima oară cu o săptămână în urmă
Salut,
Sunt mega incantat si multumit de Tab S9 FE pe care o folosesc.
De acord, in unele cazuri mi-ar fi placut un ecran mai mare.. dar este foarte portabila si usoara aceasta. Am si o husa cu tastatura Samsung atasata la ea si nu mai am nevoie de un laptop atunci cand plec in concedii sau deplasari.
Cred ca Tab S10 este un upgrade interesant, dar momentan raman la S9 FE.
cu o săptămână în urmă
Husa cu tastatură mi se pare o mare găselniță, mă bate gândul să-mi cumpăr și eu.
cu o săptămână în urmă
E utila! Daca tii minte, la ultimele doua evenimente Samsung la care am participat, postarile mai lungi le-am tastat de la tableta!