Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare Tableta

(Subiect creat la: 19-02-2024 08:36 AM)
365 Vizualizări
raresFold
Pioneer
Opțiuni
Salutare. As vrea sa achizitionez o tableta samsung, pentru facultate, munca, in sensul in care nevoia mea este de a scrie pe ea, cu pen-ul, cum as face pe un caiet conventional. Intrebarea mea este daca gama A permite lucrul acesta, si daca are functii precum hand detection, ca atunci cand tin mana pe ea si scriu sa nu traga linii aiurea. Gama S e putin cam scumpa, si daca gama A ar avea functiile astea ar fi perfect. Stiu ca informatiile astea le-as putea gasi pe internet, dar voiam sa cer parerea unor oameni care le-au testat
8 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Nu exista o tableta din seria a cu s pen.. doar seria s are
Am întrebat înainte pentru Samsung galaxy a54 5G dacă pot lua un s pen și nu e compatibil dacă chiar ai nevoie cumpăra un pix de la alt producător asa am făcut și eu și merge bine
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Seria A nu este compatibila cu S-Pen. Îți recomand Galaxy Tab S9Fe. Tableta aceasta are S-Pen și se poate atașa și o tastatura la ea, atunci când vrei sa o folosești acasă.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cea mai ieftină tabletă din seria S este Galaxy Tab S9 FE, costă 2.399 lei și poate fi găsită aici.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
raresFold
Pioneer
Opțiuni
Salur Emilian, cand spui aici, unde te referi?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @raresFold ,

Pe cuvântul aici ar trebui să fie un link, care duce către pagina produsului. Nu-ți apare linkul? Folosești aplicația Samsung Members?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
raresFold
Pioneer
Opțiuni
Nup, nu vad niciun link
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cea mai convenabila tableta la un preț mic, este S9FE.
O găsești la un preț bun pe site-ul Samsung.
0 Aprecieri